Naša mala klinika

07:54, 01.05.2017.
Thumbnail

Petak 01.09.2017. 

Nakon prekida s Višnjom, dr. Kunić izgleda očajno. Gospodin Florijan je zbog cigarete spreman i bez odjeće izaći samo kako bi zapalio, a Šemsi je samo važno da se ne krše pravila klinike. Dr. Guzina je tužan zbog vijesti da se Grospićka vraća, a očajnička atmosfera ubrzo će zahvatiti i ostatak radnika. Kunić će na operaciju primiti ujaka (Davor Gobac) zbog vrlo delikatnog problema.

Svakog radnog dana u 17:00  ne propustite najbolji humor na programu ATV-a!

Radnja serije odvija se u klinici u kojoj radi mali, ali dinamični i šaljivi tim. Za prevoz bolesnika zadužen je vozač Milan "Mile" Car. Portir, ujedno i čuvar, šaljivi je Šemsudin "Šemso" Dino Poplava koji je cijeli dan na radnom mjestu i propušta sve zanimljivo u klinici (osim ako scenario za ludosti ne napiše sam). Primarijus dr. Ante Guzina ima dugu karijeru doktora te je vrlo pametan, a ostalim radnicima zna dati dobar savjet.

Dr. Veljko Kunić, spretni kirurg, najviše voli (njoj pred nosom) zbijati šale na račun poslovne direktorice Sanje Grospić M. B. A., koja je opsjednuta poslom i radom klinike, a koju svi u njenoj odsutnosti zovu Grospićka. Dr. Toni Grgeč je doktor koji svako jutro kasni i nikada ne stiže na jutarnje sastanke- Dr. Franjo Slaviček, uspješan je doktor, koji lako može eksplodirati iako ima masku mirnog čovjeka.

Kasnije se njihovom  timu pridružuju psihijatar Bogo Moljka, koji je dobar psihijatar, ali neke stvari zna pogrešno protumačiti, dermatolog Lili Štriga, koja je uspiješna doktorica zaljubljena u dr. Slavičeka, i fizioterapeut Florijan Gavran, koji najviše voli provoditi vrijeme sa "vječnim" pacijentom na klinici, Ivom Zadrom. Vječnog pacijenta  njeguje seksi sestra Helga, koja mu je najbolja prijateljica, a on je u nju ludo zaljubljen.

Autor serije: Branko Đurić
Glumci: Ranko Zidarić, Ivica Vidović, Dubravka Ostojić, Filip Šovagović i drugi.