Najvjenčanje

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 9:20, 26.04.2017

Još jedno spektakularno finale je za nama. U utorak, 25.aprila 2017. završena je treća sezona najromantičnijeg show programa a pobjednici su bračni par Cicović. 

Poslije višemjesečnog druženja, svakog ponedjeljka i utorka od 21:00 u programu ATV-a, nakon pričanja najljepših ljubavnih priča, doživljaja sa vjenčanja i traganja za onim najljepšim, stigli smo do velikog finala. Svoje trenutke za pamćenje, sa nama su u ovoj sezoni podijelili  bračni parovi Suvajac, Tamburić, Capone,  Škrba, Cicović, Nikolić, Blagojević i Marjanac.

Na osnovu njihovih vjenčanja i ljubavnih priča ali i na osnovu toga kako su se kroz emisije pokazali u raznim disciplinama kao što su kuvanje, ples, asocijacije, peglanje i drugo, publika je glasala za sebi omiljeni par.

Najsrećniji su bili Bojana i Radomir Cicović. Njihovo vjenčanje dobilo je najviše glasova publike i ponijelo laskavu titulu “najvjenčanja”. Bojana i Radomir dolaze iz Istočnog Sarajeva. Oni su dokaz da se prava ljubav može roditi iz prijateljstva. Nakon druženja i dobrog upoznavanja shvatili su da ne mogu da zamisle život jedno bez drugog. U braku su već više od pola godine. Uz njihovu pobjedu u ovom takmičenju savšeno paše pjesma „Samo je nebo iznad nas“ uz koju su odplesali svoj prvi bračni ples.

Bojana i Radomir dobili su glavnu nagradu 5000 KM od Unicredit Bank Banja Luka, ali i vrijedne poklone butika Jelena i Orfej footfashion.

Razloga za slavlje imali su i drugoplasirani Bojana i Dražen Suvajac, kao i Slađana i Aleksandar Škrba koji su zauzeli treće mjesto i od ATV-a na poklon dobili romantični vikend za dvoje.

Svi takmičari su saglasni da je Najvjenčanje projekat koji promoviše prave, istinske vrijednosti braka i ljubavi i poručuju svima koji su se skoro vjenčali ili tek to treba da urade da se svakako prijave za novu sezonu.

Gledaoci su glasanjem učestvovali u nagradnoj igri „Najsretniji sms“ a srećni dobitnik će osvojiti poklon zlatare Kuprešak u vrijednosti od 500 KM! Proglašenje sretnog sms-a možete pratiti u programu ATV-a u srijedu, 26.4.2017 u emisiji 5do7.

Još je malo vremena ostalo da glasate za svoje favorite i osvojite poklon od 500 KM zlatare Kuprešak! Pošaljite svoj glas sms porukom na broj 091 710 104!

Velikim slovima upištite ATV napravite razmak unesite redni broj para za koji ćete glasati (npr. ATV 00) i poruku pošaljite na 091 710 104.

Za titulu najvjenčanja u trećoj sezoni naše emisije, nagradu od 5000 KM koju daruje UniCredit Bank Banja Luka i vrijedne nagrade iz Haljine Jelena Shop i Orfej Footfashion bore se bračni paroviSuvajac, Škrba, Blagojević, Marjanac, Capone, Tamburić, Nikolić i Cicović.

Cijena poruke 1,60 KM+PDV

Bojana i Radomir Cicović – ATV 08-Pale

Cicović2

Bojanu i Radomira upoznao je zajednički prijatelj. U početku su bili dobri prijatelji. Ali kada su počeli da nedostaju jedno drugom shvatili su da tu postoji nešto više od prijateljstva. Započeli su vezu koja je trajala četiri godine. Doživjeli su dovoljno lijepih trenutaka, dobro se upoznali i shvatili da ne mogu da zamisle život jedno bez drugog. U braku su već 6 mjeseci. Njihovom vjenčanju prisustvovalo je oko 400 gostiju. Buket je uhvatila Bojanina tetka. A pjesma uz koju su odplesali svoj bračni ples je „Samo je nebo iznad nas“ koju izvode Neda Ukraden i Željko Samardžić.

Željka i Dejan Nikolić- ATV 07 – Čelinac

Nikolić2

Nikada ne znate kada ćete upoznati ljubav svog života. Nekoga sa kim želite da budete u dobru i u zlu. Tako je jedan izlazak od kojeg su očekivali samo da se dobro zabave ipak na kraju spojio Željku i Dejana. U vezi su bili šest godina. Dovoljno vremena da upoznaju jedno i drugi i da shvate da budućnost ne žele provesti jedno bez drugog. U braku su već sedam mjeseci. Buket je uhvatila Željkina sestra. Njihovom danu iz snova, njihovom Najvjenčanju prisustvovalo je oko 200 gostiju. Sigurno je da su svi uživali u njihovom prvom romantičnom plesu koji su izveli uz pjesmu „I pod sjajem ružičastih zvijezda“ koju izvodi Šako Polumenta.

Violeta i Tomislav Tamburić – ATV 06– Sokolac

Tamburići1

U ovu sezonu emisije Najvjenčanje prijavili su nam se parovi širom Republike Srpske. Tako smo putem srećnog braka otišli na Sokolac. Tamo smo upoznali Violetu i Tomislava Tamburića. Upoznali su se na facebooku. Tomislav je primjetio Violetu, poslao joj zahtjev za prijateljstvo, ali je ona u početku odbijala komunikaciju sa njim jer ga nije poznavala. Ali ipak se Tomislavova upornost i poruke na facebooku koje je slao Violeti isplatila. Nakon samo pola godine zabavljanja vjenčali su se. U braku su već više od dvije godine. Oko 220 gostiju prisustvovalo je krunisanju njihove veze brakom. Buket je uhvatila prijateljica Anja. Svoj bračni ples odigrali su uz pjesmu „Divno je biti nekome nešto“ koju izvodi Latino.

Maja i David Capone – ATV 05- Banja Luka

Capone

Maja i David Capone dolaze nam iz Banjaluke i imali su jedno pravo bajkersko vjenčanje.Njihov prvi susret  dogodio se u jednom banjalučkom kafiću. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a sve je počelo sa željom da Majinu ljepotu, David prikaže kroz objektiv svog aparata. Nakon fotografisanja na red je došao i prvi izlazak, zatim drugi i sve je to preraslo u vezu koja je trajala dvije godine. U braku su već nešto više od šest mejseci. Orginalno i nesvakidašnje vjenčanje ogranizovali su sami i sudbonosno da izgovorili u prisustvu 80-ak najbližih prijatelja. Forever angel je pjesma uz koju su odplesali svoj prvi bračni ples. Kao plod njihove ljubavi rodila se i ćerkica Laura.

Sanja i Dalibor Marjanac- ATV 04 – Banja Luka

Marjanac

Sanja i Dalibor Marjanac su još jedan par koji dolazi iz Banjaluke. Prvi put su se sreli i upoznali u kafiću u kojem je radio Dalibor. Tu su se rodile prve emocije, koje su bile sve jače. Nakon samo godinu dana u vezi odlučili su da se vjenčaju. U braku su već devet mjeseci, a kao plod tog braka i njihove ljubavi je sin Nikola, koji ima tek nekoliko mjeseci. Svoj dan iz snova organizovali su zajedno, a sudbosnosno da su izgovorili u prisustvo 160 gostiju. Buket je uhvatila Daliborova kolegica sa posla. Svoj prvi ples na vjenčanju odigrali su uz pjesmu „Bez tebe“ koju izvodi Oliver Dragojević.

Gorjana i Miloš Blagojević – ATV 03– Banja Luka

blagojevici

Gorjana i Miloš Blagojević su bračni par koji nam dolazi iz Banjaluke. Hladna rijeka Vrbas je u njihovom slučaju podgrijala emocije, jer su se upoznali tokom raftinga. Taj ekstremni sport ih je spojio u vezu koja je trajala dvije godine. U braku su već četiri i po godine. Njihovoj svadbi prisustvovalo je 400 zvanica koji su se zabavljali do jutarnjih časova. Buket je uhvatila Miloševa rodica. Kažu, da je do sada najveća kruna njihovog braka, dvoje djece, Marko koji ima dvije godine i Kalina koja je stara tek nekoliko mjeseci. Njih dvoje ih svakodnevno uveseljavaju i čine ponosnim.

Slađana i Aleksandar Škrba -ATV 02– Istočno Sarajevo

Suvajac

 

Slađana i Aleksandar Škrba su svoje vezu započeli u Istočnom Sarajevu gdje sada žive zajedno. U njihovom slučaju prijateljstva između muškarca i žene ne postoje. Nekoliko godinu su bili prijatelji, ali kako i sami kažu potajno su znali da osjećaju nešto više od prijateljstva. Njihova zvanična veza trajala je 20 sati. Kraće, čak i od nekih holivudskih brakova. U braku su nešto više od tri mjeseca. Njihovom danu iz snova prisustvovalo je oko 380 gostiju. Buket je uhvatila kuma, a svoj prvi romantični ples izveli su us pjesmu „I pod sjajem ružičastih zvijezda“ koju izvodi Šako Polumenta.

Bojana i Dražen Suvajac-ATV 01 – Gradiška

Škrba

 

Bojana i Dražen Suvajac su bračni par koji nam dolazi iz Gradiške. U vezu koja je trajala nešto više od 18 mjeseci spojila ih je strast prema istom sportu, kuglanju. Čak su se jednom takmičili jedno protiv drugog, ali kažu bilo je simpatično i zabavno. Simbol njihove ljubavi je i jedan zec kojeg je Dražen poklonio Bojani kao jedan od prvih poklona. O njemu se staraju oboje i njeguju ga kao što njeguju svoju ljubav. U braku su više od osam mjeseci. Organizovali su veliku svadbu, sa oko 520 svjedoka njihove ljubavi. Buket je uhvatila rodica Vanja. Svoje prve plesne korake napravili su uz pjesmu „Da te volim malo je reći“ koju izvodi Aleksandra Kovač.

O emisiji: 

Nova sezona ljubavi  vraća na male ekrane svakog ponedjeljka i utorka od 21:00. U novim epizodama “Najvjenčanja” upoznaćete nove bračne parove širom Srpske koje veže ista stvar – njihov najluđi dan u životu.

Dobro poznat voditeljski par iz prošlih sezona i ove će biti domaćini. Svake sedmice Dijana Radulj i Dario Kalamanda uvodiće vas u ljubavne priče parova.

Parovi se neće samo zadržati na ljubavnim pričama. Pokazaće i koliko su spretni u kuhinji, a jača polovina bračnog para oprobaće se u peglanju. Mnoge zanimljivosti spremaju se u prostorijama “Najvjenčanja” koje su vrijedne gledanja.

Nova sezona donosi i novitete. Gledaoci će imati prilike da uživaju u minutama kulinarske čarolije koja nosi naziv Recept ljubavi sa Antifriz Pink, gdje će se povezati različiti ukusi, mirođije i dekoracije. Novu sezonu ljubavi gledajte od 20. februara i saznajte koji je par odnio glavnu nagradu od 5.000 maraka.

Pobjednici prošlih sezona:

Tatjana i Obren Božić ponijeli su titulu „Najvjenčanja“ u drugoj sezoni. 

Tatjana i Obren žive u Banjaluci. Prije vjenčanja su se zabavljali dvije i po godine. U braku punom uzbuđenja, lijepih zajedničkih trenutaka su četiri mjeseca. Upoznali su se u kafiću u kojem je Obren radio, a u koji je Tatjana često dolazila sa društvom na kafu. Na nesvakidašnjoj svadbi koju ćete imati priliku da vidite imali su 230 gostiju.

Tatjana i Obren

Titulu “Najvjenčanja” u prvoj sezoni osvojio je bračni par Maslići. 

Dario i Danijela Maslić do dana vjenčanja zabavljali su se tačno godinu dana, 4 mjeseca i 15 dana. U braku se malo duže od dva mjeseca. Upoznali su se u jednom dobojskom kafiću, i odmah su znali da su jedno za drugo. Tako je počela veza na daljinu, Slovenija- Srpska. Svadba je bila jednom riječju , raskošna. Na svadbi je bilo čak 600 zvanica. Bidermajer, mladin buket uhvatila je Aleksandra Popović , njihova draga prijateljica i komšinica. Hit vjenčanja bile su ciganske pjesme u izvođenju pjevačica obučenih u prepoznatljivu, tradicionalnu cigansku nošnju

Dijana i Dario Maslić

O show-u:

NAJVJENČANJE show program koji kroz razgovor, igru, humor i pjesmu dočarava najljepše trenutke koji se pamte cijelog života.
Dijana Radulj, će ugostiti parove koji su poželjeli podijeliti svoju ljubavnu priču i detalje o tome šta je ostavilo pečat tokom njihovog dana za pamćenje. 

Naši sponzori obezbjedili su nagrade u svakoj emisiji. Pobjednički par ciklusa osvojiće vrijedne nagrade.

Nove uzbudljive epizode show-a NAJVJENČANJE -gledajte svakog ponedjeljka i utorka !

Posjetite našu Facebook stranicu – fb: Najvjencanje ATV

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone