Najvjenčanje: Upoznajte Blagojeviće i Marjance večeras od 21h

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 15:37, 27.02.2017

Novo “Najvjenčanje” ne propustite večeras od 21 čas.

I ovog puta  očekuje nas dobra zabava sa novim parovima takmičarima. Upoznaćemo i njihove kumove, svekrve, punice, familiju, a naši takmičari će nam pokazati zašto je njihovo vjenčanje – najvjenčanje. Najbolji i najsrećniji par će na kraju ove sezone osvojiti glavnu nagradu – 5000 KM, što je dovoljno razloga da navijate za svoje favorite.

Mozda svoj glas date upravo parovima sa kojima ćemo vas večeras upoznati. U “Najvjenčanje” stižu Blagojevići i Marijanci

Sanja i Dalibor Marjanac – Banja Luka
Sanja i Dalibor Marjanac su još jedan par koji dolazi iz Banjaluke. Prvi put su se sreli i upoznali u kafiću u kojem je radio Dalibor. Tu su se rodile prve emocije, koje su bile sve jače. Nakon samo godinu dana u vezi odlučili su da se vjenčaju. U braku su već devet mjeseci, a kao plod tog braka i njihove ljubavi je sin Nikola, koji ima tek nekoliko mjeseci. Svoj dan iz snova organizovali su zajedno, a sudbosnosno da su izgovorili u prisustvo 160 gostiju. Buket je uhvatila Daliborova kolegica sa posla. Svoj prvi ples na vjenčanju odigrali su uz pjesmu „Bez tebe“ koju izvodi Oliver Dragojević.

Gorjana i Miloš Blagojević – Banja Luka
Gorjana i Miloš Blagojević su bračni par koji nam dolazi iz Banjaluke. Hladna rijeka Vrbas je u njihovom slučaju podgrijala emocije, jer su se upoznali tokom raftinga. Taj ekstremni sport ih je spojio u vezu koja je trajala dvije godine. U braku su već četiri i po godine. Njihovoj svadbi prisustvovalo je 400 zvanica koji su se zabavljali do jutarnjih časova. Buket je uhvatila Miloševa rodica. Kažu, da je do sada najveća kruna njihovog braka, dvoje djece, Marko koji ima dvije godine i Kalina koja je stara tek nekoliko mjeseci. Njih dvoje ih svakodnevno uveseljavaju i čine ponosnim.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone