Najvjenčanje: Treću sezonu otvaraju parovi Suvajac i Škrba

09:20, 21.02.2017.
Thumbnail

Počela je nova sezona Najvjenčanja. Sinoć su nam se predstavili prvi takmičari, bračni par Škrba i Suvajac.

Mi vam donosimo njihove kratke biografije, a više o njima možete saznati u samoj emisiji koju možete pogledati i na našem portalu.

Bojana i Dražen Suvajac – Gradiška

SKRBA-820x495px

Bojana i Dražen Suvajac su bračni par koji nam dolazi iz Gradiške. U vezu koja je trajala nešto više od 18 mjeseci spojila ih je strast prema istom sportu, kuglanju. Čak su se jednom takmičili jedno protiv drugog, ali kažu bilo je simpatično i zabavno. Simbol njihove ljubavi je i jedan zec kojeg je Dražen poklonio Bojani kao jedan od prvih poklona. O njemu se staraju oboje i njeguju ga kao što njeguju svoju ljubav. U braku su više od osam mjeseci. Organizovali su veliku svadbu, sa oko 520 svjedoka njihove ljubavi. Buket je uhvatila rodica Vanja. Svoje prve plesne korake napravili su uz pjesmu „Da te volim malo je reći“ koju izvodi Aleksandra Kovač.

Slađana i Aleksandar Škrba – Istočno Sarajevo

SUVAJAC-820x495px

Slađana i Aleksandar Škrba su svoje vezu započeli u Istočnom Sarajevu gdje sada žive zajedno. U njihovom slučaju prijateljstva između muškarca i žene ne postoje. Nekoliko godinu su bili prijatelji, ali kako i sami kažu potajno su znali da osjećaju nešto više od prijateljstva. Njihova zvanična veza trajala je 20 sati. Kraće, čak i od nekih holivudskih brakova. U braku su nešto više od tri mjeseca. Njihovom danu iz snova prisustvovalo je oko 380 gostiju. Buket je uhvatila kuma, a svoj prvi romantični ples izveli su us pjesmu „I pod sjajem ružičastih zvijezda“ koju izvodi Šako Polumenta.