Najvjenčanje: Božići pobjednici druge sezone!

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 10:29, 20.04.2016

Nakon višemjesečnog druženja sa parovima “Najvjenčanja” stigli smo i do tog trenutka, do velikog finala i spektakularne večeri u kojoj smo proglasili pobjednike druge sezone. 

Tatjana i Obren Božić ponijeli su titulu „Najvjenčanja“ u ovoj sezoni. Oni su finalu emisije „Najvjenčanja“ osvojili prvu nagradu, dok su drugo mjesto zauzeli Kristina i Aleksandar Bogdanović, a treće Marlena i Miladin Pančić.

Pogledajte kako su glasali gledaoci ATV-a:

grafika glasanje najvjencanje 2016


Naši parovi ove sezone posebno su se spremili za veliko finale. Dotjerani, nasmijani i raspoloženi za druženje, iščekivali su taj specijalni trenutak proglašenja pobjednika.

Kroz druženje uživo ovog utorka, kao i tokom cijele sezone, vodili su  nas Dijana Radulj i Dario Kalamanda. Za dobru atmosferu u studiju pobrinuo se bend Moderato. Uz njihove numere parovi su se opustili i zaplesali.

Glasanje za parove bilo je omogućeno do kraja ove večeri, a poredak se mijenjao iz časa u čas! Na samom kraju večeri dobili smo pobjednike i njihovo najvjenčanje nagradili sa 5 000 KM koje im je poklonila Unicredit banka Banja Luka. Pobjednici su dobili poklon paket od kompanije Bingo, ručne stove za od zlatare Kuprešak, ali i nagradno putovanje od Jungle travela.

Na novo bračno putovanje neće ići samo Božići, Jungle travel obezbijedio je kupone za sve naše učesnike, a utješne nagrade pripremila je i ATV.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone