Najtačniji ljubavni horoskop za 2018: Ovaj znak će biti voljen “do koske”

Autor Natasa Novakovic, ATV

Objavljeno: 12:22, 28.12.2017

Ispraćamo 2017. i za mnoge znake je to dobro. Astrološki aspekti jednom znaku donose razne nemire, ljubavne izazove. Da li ste među njima? Pročitajte najprecizni ljubavni horoskop za 2018. godinu.

Blizanci iako ste mislili da ste sa izlaskom Saturna iz polja braka stavili tačku na neki nepovoljan dugogodišnji period, očigledno je da to nije baš tako. Godina u koju ulazite neće biti toliko komplikovana kao one ranije, ali će donijeti velike promjene i oscilacije u bitnim partnerstvima. S druge strane, ova pozicija slobodnima donosi veliki broj avantura, uživanje, ali teško vezivanje i stalnost.

Ribe su znak koji je pretrpio velike udare od strane Saturna tokom prethodnih par godina, a sada ulazite u vrijeme kada možete konačno da se pomjerite sa mrtve tačke u mnogim segmentima, a naročito po pitanjima ljubavi. Biće tu tajni, biće tu komplikacija i promjena, ali ćete najzad osjetiti šta znači istinski voljeti i biti voljen.

Do koske.

Za Škorpije je ljubav uz njih tokom cijele godine. Dogodiće im se tačno one priče koje su vam namijenjene. Uživajte, ovo je vaše vrijeme.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone