Najezda zmija u Banjaluci, nema mjesta za paniku

Autor Natasa Novakovic, ATV

Objavljeno: 20:25, 18.05.2017

Sa nekoliko lokacija u Banjaluci, od naselja Borik do dječijeg parka, dolaze pozivi zabrinutih građana koji su vidjeli zmije. Dok neki bježe, drugi slikaju, a treći stvari uzimaju u svoje ruke.

Na to su primorani, jer odgovora grada na taj problem još nema. Na teren izlaze samo radnici “Ekobela” koji čekaju da potpišu ugovor sa Gradskom upravom.

“Mi sad radimo na riječ. Nije važno da li će to grad platiti ili neće. Mi smo društveno odgovorna firma i mi sa gradom radimo puno poslova i glupo bi bilo i da se pomisli da mi ne bi odreagovali u svakom momentu”, rekao je direktor “Ekobela” Vladimir Šušnjar.

Iz Gradske uprave poručuju da im treba još vremena za administraciju kako bi zaključili ugovor sa “Ekobelom”.

“Javni tender traje, kad se završi i kad prođu svi žalbeni rokovi, tad se potpiše. Ovde je sve od deratizacije i dezinsekcije do košenja trave javna nabavka. Onog momenta kad sve procedure završe i kad isteknu svi rokovi žalbeni potpisuje se ugovor”, rekao je gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Do tog momenta, građanima se savjetuje da ne paniče. Ukoliko ugledaju zmiju, najpametnije je, kažu u “Ekobelu” da to prijave na broj 121.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone