Mladi advokat ubijen sa dva hica u glavu

Autor Aleksandar Stijaković, ATV

Objavljeno: 18:53, 13.09.2017

Mladi jagodinski advokat Nemanja Stojanović (26) ubijen je rano jutros oko tri sata ispred zgrade u kojoj je stanovao u ulici Braće Dirak u Jagodini.

Njega je ubica sačekao skriven ispred ulaza u zgradu i, kada je naišao, ispalio tri hica.

Zbog velike količine krvi koja je ostala ispred zgrade gdje se dogodio zločin, predpostavlja se da je prvi hitac Nemanju pogodio u srce ili veći krvni sud.

Nakon toga, hladnokrvni ubica, je sa dva hica u glavu, u kriminalnom žargonu, “ovjerio” svoju žrtvu na veoma svirep način.

Nemanja je zavšio Pravni fakultet u Kragujevcu i bio je zaposlen kao pripravnik u advokatskoj kancelariji svog oca Miroslava, poznatog jagodinskog advokata.

Prijatelji mladog advokata u šoku su zbog užasne vesti.

– Bio je mladić velike energije, lijep, elokventan, sa željom da se dokazuje… Šta se isprečilo na tom putu niko sad ne zna – kaže Nemanjin prijatelj i dodaje da on nije imao neprijatelje.

– Znamo da Nemanja nije imao neprijatelje. Takođe, dobro je znao ko je ko u Jagodini i nije davao povoda za ovako nešto – prokomentarisao je prijatelj mladog advokata.

Nemanja je, kako kažu, imao vjerenicu iz susjednog grada i planirao je svadbu.

– Skoro smo se sreli. Govorio je da mu je sve super, kao i da je počeo i težim slučajevima na poslu da se bavi – kažu njegovi poznanici.

Komšije iz zgrade u kojoj je mladi advokat živio kažu da nisu čule pucnjavu, već buku i policiju u pet sati ujutru.

– On je odličan mladić. Nikada nisam čuo da je povisio glas. Znam ga kao dobrog komšiju. Ne znam šta je mogao da bude uzrok za ovakvo ubistvo, bio je tek na početku karijere – kaže jedan Nemanjin komšija.

Jagodinski i pomoravski advokati obustavili su danas rad zbog svirepog ubistva mladog advokata. Oni su održali  protest ispred Višeg suda i pozvali državne organe da što prije razrješe slučaj.

(Blic.rs)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone