Miro protiv svih

Autor Aleksandar Stijaković, ATV

Objavljeno: 10:00, 27.06.2017

Večeras će protiv Mire kuvati Saša Radojičić. Još jedan od učesnika emisije “Luk ili med”. Recept za jelo koje će pripremati dobio je od kolege s posla i nazvao ga romanijske ćuftice.

Jedna muzička porodica biće nam gosti u ovoj emisiji.

MPS 17 otac i cerka zorana

Otac i kćerka, Slaviša i Zorana biće naši degustatori i muzički gosti. Mlada Zorana je etnomuzikolog i interpretator etno muzike. Ona je 2016. Godine nastupila kao prateći vocal predstavnici Bosne i Hercegovine na takmičenju za pjesmu Evrovizije.

Za jednu pjesmu dobila je najvjeći aplauz na našem setu, a kako će ona ocijeniti jela koje su spremali Miro i Saša, vidjećete u utorak od 21:00.

Sve je spremno za novu sezonu emisije “Miro protiv svih”. Od prvog maja svakog ponedjeljka i utorka od 21:00 naš program, a vaše veče zabavom i pjesmom začiniće Miroslav Miro Janjanin, njegovi izazivači i muzički gosti. 

U 18 novih emisija predstaviće nam se nova lica, ali ćete vidjeti i neke dobro poznate face. Profesori, domaćice, arhitekte, novinari, pobjednici kulinarskih takmičenja, ali i poznati muzičari izazvaće Miru na kulinarski dvoboj.

Pored novih recepata koje su pripremili naši izazivači, donosimo vam i mnogo dobre zabave i kvalitetne muzike za koju su zaduženi muzički gosti i ujedno žiri koji odlučuje da li je Miro uspio da odgovori na izazov koji mu je postavljen.

Romana Panić, Lukijan Ivanović, Ceca Vidović, Saša Obradović i mnogi drugi muzičari iz cijele Republike Srpske zapjevaće nam, zasvirati, a neki i zakuvati sa Mirom.

Spremite se za dobru zabavu, začinjenu hranu i odličnu muziku. Svakog ponedjeljka i utorka od 9 uveče Miro protiv svih, a za sve !

Ostavite komentar:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone