Mejakić na čelu Ujedinjene Srpske u Prijedoru

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 21:14, 18.03.2018

Nenad Mejakić vodiće gradski odbor Ujedinjene Srpske u Prijedoru. Imenovan je na izbornoj skupštini sa koje poručuje da će opravdati glasove delegata iz mjesnih organizacija koji su mu dali glas. Nakon izbora, kuje i predizborne planove.

“Cilj Ujedinjene Srpske i Gradskog odbora Prijedor je da imamo poslanika u jedinici jedan, i ovih dana i mjeseci vidimo raspoloženje građana našeg grada i vidimo podršku koju oni nama pružaju i da smo blizu tog cilja”, rekao je predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Prijedoru Nenad Mejakić.

Izbornoj skupštini prisustvovao je i predsjednik Ujedninjene Srpske. Nenad Stevandić kaže da ne sumnja u oktobarski uspjeh i na području Prijedora jer, kako kaže, stranka nudi odlične programe.

“Naš poseban ponos je što koncept koji Ujedinjena Srpska zastupa, a koji se i danas u Prijedoru vidi, to je koncept da nikoga ne ucjenjujemo, da nema političke trgovine sa unaprijed zadanim funkcijama bez ikakvih programa, kao što se danas može vidjeti na političkoj sceni Republike Srpske”, istakao je predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić.

Stevandić se pohvalio i sve većem broju onih koji pristupaju stranci. Samo u januaru, uvjerava, dobili su 600 novih članova.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone