Mediji: Agasi već duže vrijeme bio ljut na Đokovića

Autor Natasa Novakovic, ATV

Objavljeno: 12:51, 02.04.2018

Rastanak Novaka Đokovića i Andrea Agasija nije bio kurtoazan kakvi su obično rastanci tenisera i njihovih trenera, a njemački portal Spox prenosi tačno koliko nije štimalo između nekadašnjih najboljih tenisera svijeta.

Agasi je, protivni konvenciji, sam izašao u javnost sa izjavom o prekindu saradnje sa Novakom Đokovićem, napisavši na Tviteru da je „jedino oko čega su se slagali on i Đoković bilo to da se ne slažu”.

Amerikanac je, naravno, poželio sreću srpskom igraču u budućnosti, koji, sa svoje strane, nije želio da komentariše ništa javno.

Opseg ovog neslaganja nije bio poznat, ali portal Spox tvrdi da je on veoma ukorijenjen, odnosno da je Agasi izjurio veoma ljut sa jednog zatvorenog treninga, savjetujući svog učenika da mora da odustane od učešća na turniru u Majamiju.

Đoković je poražen već u prvom meču na Mastersu na Floridi, a do njega je bolji bio Benoa Per.

Agasi, osvajač osam grend slem trofeja kao teniser, sa Đokovićem je počeo da sarađuje prije prošlogodišnjeg Rolan Garosa. Njegova incijalna uloga bila je stručna podrška na velikim turnirima, posebno gren slemovima.

Kasnije iste godine, u novembru, Đoković je u svoj stručni štab pridodao Radeka Štepaneka, koji se dalje tu nalazi.

Andre Agasi je besplatno radio sa Đokovićem, a sada se spekuliše da bi mogao da preuzme brigu o igri Aleksandra Zvereva.

(RTS)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone