Maksim pronađen živ i zdrav!

Autor Natasa Novakovic, ATV

Objavljeno: 19:49, 18.05.2017

Sedamdesetpetogodišnji Maksim Stanišić iz brčanskog sela Vujičići, koji je nestao prije četiri dana, jutros je pronađen živ. Bez povreda, vidno iscrpljen, ležao je u njivi na oko šest kilometara od kuće, kada ga je pronašao mještain iz Maoče, koji je tim putem prolazio sa konjskom zapregom.

“Lice je pronađeno u blizini mjesta Bukvik, na predjelu, odnosno na području prema mjestu Rašljanima , dakle u njivama. To područje gravitira području Majevice. Ono što sa zadovoljstvom mogu istaći lice je živo, van životne je opasnosti”, rekao je portparol Policije Brčko distrikta Halid Emkić.

Maksimove supruga i ćerka nisu mogle da vjeruju svojim očima, kad su jutros pred kućom ugledale konjska kola. Strahovale su od najgoreg, a Maksim im je, kažu, ispričao da je krenuo preko njiva u selo Bijela da posjeti ćerku, ali su ga noge izdale na pola puta.

“Presretan mi je ovi dan danas. Nek je moj djed došo kući, pa. Sad ćemo piti kafu kad dođe i gledati tv. Šetaćemo malo zajedno. –Više ga nećete puštati samog?-Ma nikako”, rekla je Petra Stanišić, Maksimova supruga.

Kako su nam rekli u brčanskoj bolnici, Maksim je u stabilnom stanju, ali će ga, ipak, još malo zadržati. Porodica Stanišić, kao i Policija distrikta zahvalni su svima koji su pomogli u potrazi.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone