Dolazak neodoljive umjetnice

Grejs Džouns na Egzitu - prilika koja se ne propušta

  • 17.06.2018. 14:23

Za manje od mjesec dana počinje Egzit, a na ovogodišnjem, izuzetno dugom spisku aktuelnih zvijezda koje će nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi, nalazi se i prava živa ikona savremenog doba - Grejs Džouns.

Jedna od najprepoznatljivijih ličnosti na svijetu, autentična i nezamjenjiva pojava u istoriji moderne umjetnosti, dolazi iz najvišeg reda besmrtnih "vanzemaljaca" kao što su Dejvid Bouvi, Princ ili Majkl Džekson, a na glavnoj bini Egzita u subotu, 14. jula, pokazaće zašto su zvijezde, kao što su Rijana, Madona i Lejdi Gaga, navodile upravo Grejs Džouns kao svoju inspiraciju.

Dok je svjetski mediji, kao što je Roling Stoun, nazivaju "neodoljivom umjetnicom, modnom ikonom i simbolom", ovdašnje poznate ličnosti jednoglasni su u ocjeni da se ovakva prilika pruža samo jednom u životu, a među njima su Bebi Dol, Ivan Jevtović, Ida Prester, Nenad Okanović, ekipa iz "Državnog posla", Sajsi MC, DJ Brka, Una Senić, Bojana Vunturišević i brojni drugi. 

Brojne javne ličnosti najavljuju svoj dolazak na tvrđavu upravo zbog Grejs Džouns, dok je popularna beogradska hip hoperka Sajsi MC predvidjela da će dolazak Grejs biti "jedan od najznačajnijih nastupa do sada na Egzitu", kao i da je ona "milion godina" ispred svog vremena.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.