Lukač: Bićemo na raspolaganju Anketnom odboru

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 17:22, 15.05.2018

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas u Banjaluci da će Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) dostaviti potrebne izvještaje Anketnom odboru Narodne skupštine i biti na raspolaganju sa svim činjicama i detaljima.

“Pozdravljam konstituisanje Anketnog odbora Narodne skupštine Republike Srpske i nadam se da će svi njegovi članovi profesionalno i odgovorno raditi i utvrditi sve činjenice koje su se desile, te pomoći u razrješenju slučaja tragičnog stradanja Davida Dragičevića”, rekao je Lukač novinarima u Banjaluci.

On je istakao da će se na poziv Anketnog odbora odazvati i pojedinci iz MUP-a i da će biti dostavljene sve činjenice koje su utvrđene u istrazi, a koje mogu pomoći odboru da završi posao.

“Nadam se da će svi raditi profesionalno i odgovorno i da neće biti političkih zaključaka. Mislim da u ovom trenutku ne bi trebalo u javnost iznositi svaku činjenicu koja je utvrđena u ovom slučaju, a policija će biti na raspolaganju nadležnom tužilaštvu”, rekao je Lukač.

(Srna)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone