Ljepota Dženifer Aniston košta 1,2 miliona evra

Autor Natasa Novakovic, ATV

Objavljeno: 14:40, 16.03.2017

Za holivudsku glumicu Dženifer Aniston vrijeme kao da je stalo i po njenim fotografijama stiče se utisak da ova diva uopšte ne stari.

Sličnost između Dženifer u 2000. i u 2017. je nevjerovatna. Ako izuzmemo faktor “genetike”, nemoguće je da njena kosa sija istim sjajem, kao i koža, a blistav osmijeh ni gotovo dvije decenije nije se promijenio. Glumica, ako joj je vjerovati, dosta truda ulaže u svoj izgled, ali preporučuje i dosta različitih tretmana. Kada se pogleda period od 17 godina i saberu cijene, cifra koju ona, osim “truda”, izdvaja je nešto više od 1,2 miliona evra. Iako bi običnim smrtnicima djelovalo sve ovo kao trošak, za glumicu je ovo čist biznis. Zahvaljujući svom izgledu i mladolikosti, ona godišnje zaradi desetine miliona evra samo od reklama za razne tretmane i proizvode za ljepotu. Ovo su cifre koje izdvaja na godišnjem nivou.

Noge
Samo za noge daje 40.000 evra. Dženifer vježba šest puta sedmično. Noge duge, vitke i zategnute su njen prepoznatljiv znak. Trenera Mandi Ingber plaća oko 800 evra sedmično.

– Imam svoju teretanu zbog privatnosti koja mi je neophodna. Nekada mi dođu prijateljice pa zajedno vježbamo – kaže Dženifer, koja osim kardio i jakih treninga izdvaja značajne sume i za meditacije i jogu – oko 250 evra na sat.

Vrat

Na vrat troši 400 evra. “Euoko Fractional Neck Lift” koncentrat Džen koristi u neograničenim količinama.

Hrana

Za ishranu izdvaja 16.328 evra. Prije popularnosti i serije “Prijatelji” Dženifer neke uloge nije dobijala jer je bila previše – okrugla. Njen agent ubijedio je da mora smršati ako želi filmsku karijeru.

Lice

Ceh za njegu lica iznosi 6.000 evra. Tako blistav i čist ten nije lako imati. Glumica isprobava skoro sve što se pojavi na tržištu, razumije se ono najskuplje od tretmana i tehnologija koje su u službi ljepote.

Šminka

Dekorativnu kozmetiku plaća 700 evra. Iako je njena šminka vrlo skromna, ona koristi najkvalitetnije proizvode – “Šanelovu” maskaru, “Laura Mercier ” toner za lice, “Armanijev” tečni puder, “Hauschka” balzam za usne, “Šanelov” puder u kamenu.

Nos i grudi

Glumica je priznala da je imala dvije intervencije na nosu, što je koštalo 22.000 evra. Iako nikada nije potvrdila, mediji spekulišu da je ona “dotjerivala” grudi i za to izdvojila 5.500 evra.

Jedno šišanje pravo bogatstvo

Frizer Kris Mekmilan je jedan od najboljih prijatelja Dženifer Aniston. On joj “radi o glavi” od 1994. kada je kreirao čuveni lik Rejčel. Glumica jedno šišanje plaća oko 500 evra, a koristi najkvalitetniju kozmetiku i farbe za čuvenu “mednu” boju koju godinama ponosno nosi.

(Agencije)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone