Kup Srpske: Bitka za trofej u Banjaluci

Autor Aleksandar Stijaković, ATV

Objavljeno: 21:38, 16.01.2018

U ŽKK “Orlovi” ne kriju ambicije pred finale Kupa Srpske. “Cilj je jasan-želimo da odbranimo trofej”, kaže trener Slaviša Ožegović.

Uzda se u mladost svoje ekipe i domaći teren.

“Naš tim je sastavljen od 90 odsto djevojaka iz Banjaluke. Imaju veliki motiv da se pokažu pred domaćom publikom. Imali smo pauzu, koju smo iskoristili da se dodatno pripremimo za finale. Volimo da igramo finale Kupa Republike Srpske. Uvijek bude fina manifestacija i lijep događaj u Banjaluci. Ljudi to prepoznaju, pa i ovaj put očekujemo puno dvoranu”, rekao je Slaviša Ožegovic, trener ŽKK “Orlovi”.

Na drugoj strani terena, dvorane Obilićevo, Orlove će da sačeka ekipa Rudar Sporta. Put Banjaluke idu sa željom  da se u Ugljevik vrate sa peharom, ali ipak ulogu favorita prepuštaju domaćinu.

“Mišljenja sam da je blagi favorit ekipa ‘Orlova’ iz prostog razloga što mi putujemo iz Ugljevika, pa će oni biti odmorniji. Naravno, mi se na to nećemo obazirati, već ćemo punom snagom jurišati na trofej”, rekao je Milan Ilić, trener ŽKK “Rudar Sport”.

Košarkašice” Orlova” do sada su dva puta osvajale Kup Republike Srpske, dok je ekipi “Rudara” ovo debi u  borbi za trofej.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone