Komšije

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 8:41, 18.04.2018

Domaću humorističku seriju “Komšije” pratite na ATV-u utorkom i srijedom u 21:00 čas. Donosimo epizode iz prve i druge sezone, a u nastavku i novu, treću sezonu!

Utorak, 24.4.2018., 21:00

Sezona 1 Epizoda 19

Traži se nova pjevačica koja će da zamijeni Anči.

Vlasnički listovi nekih placeva možda i nisu legalni ili ih uopšte nema, a Sima će dobiti zadatak da sazna detalje.

Zabavna, urbana priča u ruralnom mjestu, Komšije nastala je kao plod iskustva i nove energije. Prema ideji režisera Milana Karadžića, Mila Mašović je napisala zabavnu studiju o ljudskim karakterima, a kakvi oni mogu biti najbolje se vidi kada se sudare gradski i seoski mentalitet i pripadnici različitih generacija.

17191432_1763124387349049_3275602907610148569_n

U centru priče je bračni par Zdravković, violinista Ivan (41), član simfonijskog orkestra u Beogradu, vrlo miran i rafiniran čovjek i njegova supruga Milica (41), slikarka koja praktikuje zdrav život. Kako bi pobjegli iz velegrada oni su odlučili da prodaju stan na Dorćolu, i presele se u kuću u Brestoviku, u potrazi za mirnijom sredinom i kako bi se konačno ostvarili kao roditelji.

Prvi komšija im je autoprevoznik Mašan (58), preglasan Crnogorac koga je žena odavno napustila. Mašan je na privremenom – cjeloživotnom radu u Srbiji, ima ćerku Anči (21) divlju i luckastu djevojku, koja silno želi da postane manekenka, ili poželjno estradna ličnost. Sa druge strane, pored kuće Zdravkovića, živi Sima (40) siromašan komšija koji ima troje maloljetne djece i ženu Nadu, stamenu domaćicu, stub njihove familije. Nakon što je ostao bez posla, Sima se vratio da živi na selu ali iako jedva prehranjuje porodicu, osoba je vesele i mirne naravi.

Razni događaji u životima tih triju porodica čine osnovne zaplete u epizodama ove komedije.

„Mašan i njegova ćerka Anđelija su komšije koje će iskomplikovati život komšijama Zdravkovićima“, objašnjava glumac Milutin Mima Karadžić. „Nama komšije prave peripetije, oni su stalni izvor iskušenja, nevolja, izazova i nekih nenadano lijepih situacija“, dodaje glumica Milica Mihailović. „Moj lik otkriva i neke nove odnose, neku iskrenost, neku toplinu, neku direktnost, manjak konvencija koje je otkrio u gradu“, kaže glumac Nebojša Ilić.

Serija “Komšije” obećava najkvalitetniji domaći humor i smijeh do suza.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone