Komšije

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 9:07, 08.10.2017

Domaća humoristička serija “Komšije” na ATV-u od ponedjeljka do srijede u 21:00 čas.

Ep.24

Srijeda 08.11., 21:00

U poslednjoj epizodi drugog ciklusa serije Komšije, kriminalci su pretukli advokata, jer nije uspio da ubijedi Zdravkoviće da im prepuste kuću.

U nadi da će ih zaplašiti, opkolili su njihovu kuću. Anči se ljuti na svoju polusestru Jelu jer se ona stalno miješa u njen život. Taksista Mašan priznaje Gordani osjećanja koja gaji prema njoj i spreman je da preuzme brigu o djetetu koje ona čeka.

Kroz misteriozna iskustva naši dobro poznati junaci su se suočavali sa uzbudljivom i melodramatičnom istorijom ovog mjesta, a sve tajne su skrivane duboko ispod temelja kuće glavnih junaka. Pitanje koje se provlačilo kroz ovaj ciklus jeste da li je dobro za naše junake da se klupko minulih vremena rasplete, jer otkrivanje dobro čuvanih tajni, izaziva brojne moralne, etičke pa i pravno-imovinske sukobe.


Zabavna, urbana priča u ruralnom mjestu, Komšije nastala je kao plod iskustva i nove energije. Prema ideji režisera Milana Karadžića, Mila Mašović je napisala zabavnu studiju o ljudskim karakterima, a kakvi oni mogu biti najbolje se vidi kada se sudare gradski i seoski mentalitet i pripadnici različitih generacija.

17191432_1763124387349049_3275602907610148569_n
U centru priče je bračni par Zdravković, violinista Ivan (41), član simfonijskog orkestra u Beogradu, vrlo miran i rafiniran čovek i njegova supruga Milica (41), slikarka koja praktikuje zdrav život. Kako bi pobjegli iz velegrada oni su odlučili da prodaju stan na Dorćolu, i presele se u kuću u Brestoviku, u potrazi za mirnijom sredinom i kako bi se konačno ostvarili kao roditelji.

Prvi komšija im je autoprevoznik Mašan (58), preglasan Crnogorac koga je žena odavno napustila. Mašan je na privremenom-cjeloživotnom radu u Srbiji, ima ćerku Anči (21) divlju i luckastu devojku, koja silno želi da postane manekenka, ili poželjno estradna ličnost. Sa druge strane, pored kuće Zdravkovića, živi Sima (40) siromašan komšija koji ima troje maloljetne djece i ženu Nadu, stamenu domaćicu, stub njihove familije. Nakon što je ostao bez posla, Sima se vratio da živi na selu ali iako jedva prehranjuje porodicu, osoba je vesele i mirne naravi.
Razni događaji u životima tih triju porodica čine osnovne zaplete u epizodama ove komedije.
Serija “Komšije” obećava najkvalitetniji domaći humor, smijeh do suza kroz ukupno 25 epizoda.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone