Ko ti pravi svadbu

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 6:00, 04.05.2018

Kažu da je kruna svake ljubavi brak, ali ta kruna nije ono pravo bez velike i uglavnom mrsne svadbe koju očekuju roditelji, braća, sestre, tetke, zaove, svastike, strine i sva ostala uža i šira porodica. Već zvuči komplikovano, a to je samo spisak zvanica. Zato u emisiji “Ko ti pravi svadbu” mladenci dobijaju priliku da sve to neko uradi za njih.

Nataša Aksentijević otvara riznicu bajki u kojoj će biti vodič 12 nedelja. Gledaćete šest izabranih parova, ali i njihove porodice.

Nedjelja, 6.5.2018.

 

Stigli smo do Ćuprije, grada na ušću dvije rijeke. Ovdje nas je dovela priča o dvoje mladih i zaljubljenih, različitih nacionalnosti i donedavno vjere. Koliko je njihova ljubav velika pratite od 18 časova nedjeljom u petoj i šestoj epizodi emisije “Ko ti to pravi svadbu”.

Emisija je urađena prema licencnom formatu “Wedlocked” i bilježi rekorde gledanosti u svim zemljama u kojima se emituje.
Emisija „Ko ti pravi svadbu?“ prepuna je humora, emocija, konflikta. Spaja dvije porodice različitih interesovanja, u jednoj namjeri – da organizuju vjenčanje jednom paru.
Više stotina parova prijavilo se za ovaj program u želji da se upuste u svojevrsnu avanturu i finansijski olakšaju pripremu najvećeg događaja za jedan par. Oni će na poklon dobiti 5.000 eura za vjenčanje ali, oni ne znaju za da ih čeka jedno veliko iznenađenje, a to je da organizacija svadbe i nije baš u njihovim rukama već tu obavezu kompletno preuzimaju njihove familije.
Kupovina vjenčanice, cipele za mladoženju i odijelo, biranje prostora i muzike, burme, kumovi, ketering! Mladenci ne samo da ne učestvuju u organizaciji vjenčanja već im je zabranjeno da budu u bilo kakvom kontaktu sa porodicom. To pravilo ne smiju da prekrše jer se u suprotnom budžet mijenja, tačnije smanjuje.

ko ti pravi svadbu web

Da li će uspjeti da nađu kompromis i zaista svojoj djeci naprave najsrećniji dan u životu? Sprema li se vjenčanje iz snova ili potpuni promašaj, vidjećemo na kraju, na svadbi.
Glavni koordinator svih priprema je originalna voditeljka Nataša Aksentijević koja se prefektno snalazi u svojoj novoj ulozi. Nataša vodi i gledaoce i porodice kroz sve procese do svadbe: “Uvjerena sam da će gledaoci potpuno uživati u emisiji. Prepuna je neočekivanih obrta, ispunjena emocijama, a vidjećemo i mnogo lijepih običaja. Ne iznenađuje veliki uspjeh koji postiže u svim zemljama u kojima se emituje jer pomjera granice kada je riječ o ovom žanru, a ja nekako volim da kažem da je čak i dokumentarnog karaktera. Naravno, sve je prilagođeno našem mentalitetu i običajima i možemo slobodno da kažemo da očekujemo vrhunsku zabavu”, kaže voditeljka. Osim što nas vodi kroz cijelu priču, od saopštenja izabranog para, čitanja pravila, upoznavanja sa njihovim porodicama, kontrolisanja potrošenog novca i poštovanja pravila, Nataša je ujedno i najveseliji gost na svadbi.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone