Ko ti pravi svadbu

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 9:20, 01.01.2018

Večeras od 21 čas pogledajte posljednju epizodu emisije ” Ko ti pravi svadbu”. 

Očekuje nas nova neobična priča. Ovo vjenčanje liči na bajku ali je organizacija slavlja daleko od bajke. Ildika Zonai je buduća mlada koja iza sebe već ima jednu vjeridbu, ali ona zna da je Nemanja Rajković onaj pravi.

Kako izgleda organizacija vjenčanja u koju par nema pravo da se miješa. Da li će njihove porodice njihovu bajku učiniti realnošću vidjećemo večeras od 21:00

Emisija je urađena prema licencnom formatu “Wedlocked” i bilježi rekorde gledanosti u svim zemljama u kojima se emituje.
Emisija „Ko ti pravi svadbu?“ prepuna je humora, emocija, konflikta. Spaja dvije porodice različitih interesovanja, u jednoj namjeri – da organizuju vjenčanje jednom paru.
Više stotina parova prijavilo se za ovaj program u želji da se upuste u svojevrsnu avanturu i finansijski olakšaju pripremu najvećeg događaja za jedan par. Oni će na poklon dobiti 5.000 eura za vjenčanje ali, oni ne znaju za da ih čeka jedno veliko iznenađenje, a to je da organizacija svadbe i nije baš u njihovim rukama već tu obavezu kompletno preuzimaju njihove familije.
Kupovina vjenčanice, cipele za mladoženju i odijelo, biranje prostora i muzike, burme, kumovi, ketering! Mladenci ne samo da ne učestvuju u organizaciji vjenčanja već im je zabranjeno da budu u bilo kakvom kontaktu sa porodicom. To pravilo ne smiju da prekrše jer se u suprotnom budžet mijenja, tačnije smanjuje.

ko ti pravi svadbu web

Da li će uspjeti da nađu kompromis i zaista svojoj djeci naprave najsrećniji dan u životu? Sprema li se vjenčanje iz snova ili potpuni promašaj, vidjećemo na kraju, na svadbi.
Glavni koordinator svih priprema je originalna voditeljka Nataša Aksentijević koja se prefektno snalazi u svojoj novoj ulozi. Nataša vodi i gledaoce i porodice kroz sve procese do svadbe: “Uvjerena sam da će gledaoci potpuno uživati u emisiji. Prepuna je neočekivanih obrta, ispunjena emocijama, a vidjećemo i mnogo lijepih običaja. Ne iznenađuje veliki uspjeh koji postiže u svim zemljama u kojima se emituje jer pomjera granice kada je riječ o ovom žanru, a ja nekako volim da kažem da je čak i dokumentarnog karaktera. Naravno, sve je prilagođeno našem mentalitetu i običajima i možemo slobodno da kažemo da očekujemo vrhunsku zabavu”, kaže voditeljka. Osim što nas vodi kroz cijelu priču, od saopštenja izabranog para, čitanja pravila, upoznavanja sa njihovim porodicama, kontrolisanja potrošenog novca i poštovanja pravila, Nataša je ujedno i najveseliji gost na svadbi.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone