Karmen Elektra bolja nego ikad!

11:42, 10.10.2017.
Thumbnail

Carmen Electra posljednjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti, a svaki put kad to uradi pobrine se da svi pogledi budu uprti u nju.

Isto je bilo i na crvenom tepihu glamuroznog filmskog događaja održanog u Hollywoodu gdje se, 45-godišnja Carmen, pojavila u pripijenoj dugačkoj bijeloj haljini s dubokim dekolteom.

spl1598438_090

Prirodna brineta postala je zanosna plavuša, a osim haljinom seksepil je naglasila i dramatičnim make-upom te najboljim ženskim oružjem - crvenim ružom na usnama.

spl1597881_030glavna

Iako je Carmen i ovog puta istakla sve svoje adute, ovo je jedno od njenih pristojnijih izdanja, pogotovo kada se osvrnemo na same početke njene karijere, kada je odjećom više toga otkrivala nego sakrivala.

Carmen je svjetsku slavu stekla poziranjem na naslovnicama časopisa Playboy te ulogom u seriji Spasilačka služba kao i burnim ljubavnim životom s poznatim muzičarima i sportistima.

GettyImages-2247850

Jednu godinu bila je u braku s ekscentričnim košarkašem Dennisom Rodmanom, nakon čega se udala za Davea Navarra. Taj brak potrajao je četiri godine, a Navarra ja zamijenila drugim muzičarem, gitaristom Robom Pattersonom s kojim je bila u vezi do 2012. godine.

(net.hr)