Još veće Internet brzine SVIM korisnicima kablovskog Interneta

17:34, 12.10.2017.
Thumbnail

Kompanija Blicnet ponovo omogućava korištenje još bržeg Interneta u našim kućama i stanovima.

Najavljenim podizanjem Internet brzina na 15/1,5 Mbps u startnom paketu na kablovskoj mreži, ovaj telekom operater od 1.11.2017. godine opet postavlja novi standard za uslugu Interneta. Naravno, sa povećanjem brzine u startnom paketu, brzine se povećavaju i u drugim kablovskim paketima sa još bržim pristupom Internetu.

Ono što kompaniju Blicnet izdvaja na tržištu je njihova praksa da svi korisnici Interneta na kablovskoj mreži imaju omogućene velike brzine prema visokom standardu.

"Osnovna prednost koju nosi veća Internet brzina jeste ušteda vremena i nesmetano preuzimanje sadržaja sa Interneta, a naročito video fajlova u visokoj rezoluciji. Korisnicima nije svejedno da li će neki sadržaj preuzeti za nekoliko minuta ili nekoliko sati, i da li će se video sadržaj prikazivati sa ili bez smetnji i prekida", kažu u Blicnetu.
"Takođe je veoma važno da svi naši korisnici mogu nesmetano pristupati na Internet sa više uređaja i koristiti web servise za koje je potrebna brza i stabilna Internet veza", navode u ovoj kompaniji.