Izvještaj tužilaštvu zbog ucjenjivanja seksualnim sadržajem katoličkog sveštenika

Autor Aleksandar Stijaković, ATV

Objavljeno: 16:05, 03.11.2017

Dobojska policijska uprava podnijela je izvještaj Okružnom tužilaštvu u tom gradu protiv Modričanke čiji su inicijali S.K. i Dobojlije A.V, koji su u avgustu uhapšeni zajedno sa muškarcem M.J, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašteno fotografisanje, odnosno lažno predstavljanje.

“Osumnjičena S.K. u maju i julu 2015. godine, u saizvršilaštvu sa M.J. iz Modriče, izvršila je krivično djelo neovlašteno fotografisanje. Postoji sumnja da je M.J. u maju 2015. godine izvršio krivično djelo teška krađa, dok je A.V. osumnjičen za lažno predstavljanje”, saopšteno je iz dobojske policije.

Prijavljena lica su u avgustu ove godine uhapšena u operativnoj akciji “Steroid”, koja je sprovedena u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i Upravom za policijsku podršku pri MUP-u Republike Srpske, a pod nadzorom dobojskog Okružnog tužilaštva.

Nakon izvršene kriminalističke obrade, lica su zajedno sa izvještajem o izvršenom krivičnom djelu predata u nadležnost Okružnog tužilaštva u Doboju, kojima je dobojski Osnovni sud odredio zaštitnu mjeru pritvora.

Ova lica osumnjičena su da su snimcima sa seksualnim sadržajem ucjenjivala katoličkog sveštenika iz Modriče.

(Srna)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone