Horor par: Sipali ljudima drogu u piće, pa ih pljačkali i silovali

13:30, 26.07.2017.
Thumbnail

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Batrić B. (38) i Anu G. (37), osumnjičene da su izvršili više krivičnih dela razbojništva, teške krađe i prevare na teritoriji Beograda.

Postoje osnovi sumnje da su se javljali na oglase za izdavanje stanova i bračne ponude. Nakon dogovoranja oko uslova iznajmljivanja stana ili sklapanja poznanstva, sipali su u piće oštećenima, koristeći njihovu nepažnju, omamljujuća sredstva od kojih su gubili svijest.

Nakon toga, vršili su premetačinu i uzimali iz stanova novac, nakit i druge vredne predmete, i skidali prstenje, minđuše i ogrlice sa oštećenih.

par2a

B.B. se takođe tereti i da je nakon omamljivanja jedne od oštećenih, iskoristivši njenu nemoć, izvršio i krivično djelo nedozvoljene polne radnje.

Po nalogu tužioca, B.B. i A.G. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Sumnja se da ima više oštećenih nego što je dosadašnjim radom utvrđeno. Beogradska policija ih poziva da se, ukoliko prepoznaju osumnjičene na fotografijama, jave Policijskoj upravi za grad Beograd na brojeve telefona 011/2797470 i 064/8920755.

(Blic)