Gradiška: Mladići osumnjičeni za proizvodnju i prodaju marihuane

Autor Milan, ATV

Objavljeno: 11:02, 31.05.2017

Policija ne području opštine Gradiška u protekla dva dana, u okviru akcije “Plantaža 2017”, uhapsila dva lica i pronašla 1.360 grama marihuane, 374 komada sjemenki indijske konoplje i predmete koji se mogu dovesti u vezu sa trgovinom drogom, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Gradiška.

Policija je juče u mjestu Dubrave pretresla kuću, prateće objekte, vozilo i ugostiteljski objekat koje koristi lice J.T /33/ iz Gradiške i tom prilikom pronašla i oduzeli pvc vrećice u kojima se nalazilo 1.357 grama marihuane, pvc vrećicu u kojoj se nalazilo 374 sjemenke indijske konoplje i predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim djelom.

 

droga gradiska (2)

Policija je po naredbi Osnovnog suda Gradiška u ponedjeljak, 29. maja, u mjestu Liskovac pretresla kuću, pomoćne objekte i vozilo koje koristi lice N.Š. /25/ iz Gradiške kod koga su pronađeni 0,84 grama marihuane i predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelom.

Pronađeni predmeti su oduzeti i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku.

Nakon ispitivanja, a uz saglanost tužioca banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva, lica N.Š. i J.T. puštena su na slobodu, i protiv njih biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone