Gosti tukli sudiju na utakmici

Autor Aleksandar Stijaković, ATV

Objavljeno: 22:03, 18.10.2017

Utakmica 10.kola prvenstva Regionalne lige Republike Srpske-grupa Zapad na stadionu „Vedro polje“ u kojoj su se sastali OFK Brdo i FK Kladari imala je neslavan epilog, pošto je prekinuta pri vođstvu domaćina od 1:0.

U 35.minuti kada je sudija Slaviša Jovanić dosudio penal za do tog momenta znatno bolje „brđane“, nezadovoljni njegovom odlukom gostujući igrači su protestvovali, a potom i krenuli u fizički obračun sa njim.

Djelilac pravde iz Prnjavora i pored činjenice da je pokazao zavidnu brzinu, jureći prema kućici delegata Živka Keleča iz Banjaluke, nije uspio da se odbrani od udaraca.

Ostoja Došlov i Nemanja Janković uspjeli su da ga „dohvate“ po vratu i leđima, a iako nije ni odsvirao kraj uz smirivanje situacije bilo je jasno da se meč ne može nastaviti.

Nadležni dsiciplinski organi saveza svakako će se odrediti prema vinovnicima prekida, ali je izvjesno da će izabranici trenera Mirze Alkića dobiti ovaj susret službenim rezultatom 3:0 i tako nastaviti uspješnu seriju u kojoj u posljednjih sedam kola nisu doživjeli poraz.

(prijedordanas.com)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone