FK Borac – Burazor i Đorđević nova lica u Platonovoj

Autor Natasa Novakovic, ATV

Objavljeno: 20:50, 16.02.2017

Za 17.000 marka, Fudbaslki klub “Borac” u svoje redove je doveo Bojana Burazora i Miloša Đorđevića.

7000 maraka plaćeno je obeštecenje Slaviji iz Istocnog Sarajeva za Đorđevića, dok je 10 000 maraka plus 15 odsto od narednog transfera, iznos koji je zadovoljio celnike prijedorskog “Rudara” da se odreknu usluga Burazora.

“Zadovoljan sam što su dva kluba postigla dogovor i da sam se priključio ekipi “Borca””, rekao je Bojan Burazor, FK “Borac”.

“Došao sam u jedan od najvećih klubova u BiH. Zadovoljan sam postignutim dogovorom sa upravom klubom”, rekao je Miloš Djordjevic, FK “Borac”.

Na korak od dolaska u redove banjalučkog kluba je doskorašnji igrac beogradskog “Rada”, Miloš Čudić, čime bi bio kompletiran tim za fudbaslko proljeće u Srpskoj.

“Vodili smo računa da napravimo najbolji spoj mladosti i iskustva. Doveli smo dosta igrača koji imaju premijerligaško iskustvo i mislimo da je to idealna situacija za naše mlađe igrace, da se kroz ekipu koja je dosta iskusna i kvalitetna, uvedu u jedan pritisak koji ih očekuje”, rekao je Oliver Jandric, sportski direktor FK “Borac”.

Iz sportskog sektora kazu da je strucnom stabu sugerisano da u nastavku prvenstva, veću priliku dobiju i neki mlađi fudbaleri, pa bi tako vec sa prvim prvenstvenim utakmicma mogla da se očekuje rokada na golu, na kojem bi umjesto Asmira Avdukića trebalo da stoji Nemanja Trkulja, te da Vladan Danilović dobije još veću minutažu. Ipak, posljednja riječ, tvrde prepuštena je stručnom štabu.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone