Džulija Roberts se vratila u Beograd

Autor Natasa Novakovic, ATV

Objavljeno: 13:19, 08.09.2017

Zvijezda holivudskih blokbastera i oskarovka Džulija Roberts je u četvrtak ponovo viđena u Beogradu i to u istom restoranu “Smokvica” u kojem je uživala i kada je krajem jula bila u posjeti Beogradu.

Glumica, koja je za ulogu Erin Brokovič 2001. godine osvojila Oskara za najbolju glavnu žensku ulogu, u “Smokvici” je, prema riječima osoblja, pila kapućino u društvu jednog od sinova, koji je jeo specijalitete od pilećeg mesa.

Nenametljiva, jednostavna i opuštena, Džulija ni ovoga puta nije izazivala pažnju svojom pojavom, a gosti lokala i osoblje je nisu ni prepoznali. Kako su nam rekli, imaju opravdanje za to – jedna od najplaćenijih svjetskih glumica postala je plavuša. Ko im je sjedio u restoranu, shvatili su tek kada je na engleskom jeziku zatražila od konobara da plati račun.

Sudeći prema društvenim mrežama, Robertsova je u četvrtak bila u Italiji na reviji modnog brenda “Kalcedonija”, pa joj je Beograd bio nadohvat ruke, a u njemu – njen suprug Danijel Moder, koji je već mjesec dana u Beogradu angažovan kao direktor fotografije na snimanju filma “Ibica”.

Ekipa ove romantične “Netfliksove” komedije, predvođena mladim rediteljem Aleksom Ričanbahom, u Beogradu je pronašla mjesta koja će u filmu predstavljati Barselonu. Kako saznajemo od izvora bliskih produkciji, Džulijin suprug Danijel Moder i ekipa filma u subotu putuju u Split, kako bi obala Jadranskog mora “glumila” predjele čuvenog španskog ostrva – Ibica.

(Novosti)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone