Dosije – Krvavi Balkan

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 9:03, 19.01.2018

Od subote 20.01. na ATV stiže nova sezona emisije “Dosije” posvećena krvoprolićima na ulicama Srbije, Crne Gore, ali i drugih evropskih država.  Dosije – Krvavi Balkan predstavlja nastavak serijala o Zemunskom klanu, koji je u prethodnoj sezoni bio na samom vrhu lista gledanosti.

Poslije akcije „Sablja“ koja je uslijedila nakon ubistva tadašnjeg premijera Srbije, Zorana Đinđića, država je tvrdila je za ubistvo kriv Zemunski klan, i da je razbijen. Međutim, manje od godinu dana nakon atentata, na ulicama Beograda ponovo se dogodio veliki broj sačekuša i likvidacija, a kriminalci iz klana koji su umakli vlastima, uspjeli su da se ponovo organizuju oko Luke Bojovića, sina legendarnog Vuka Bojovića. Policija je pretpostavljala da je upravo Luka Bojović čovjek koji je ponovo okupio i ojačao ovu ozloglašenu grupu kriminalaca.

Najnoviji događaji kao što su ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, i braće Šaranović, nekrunisanih kraljeva kockarnica, navode na istragu da se vodi rat između Lukine ekipe i ekipe iz Crne Gore, koju su predvodili ubijena braća Šaranović. Rat, koji je prerastao u krvnu osvetu, do sada je odnio desetak života, a jedno od posljednjih ubistava za koje se sumnja da je povezano sa ovim, dogodilo se u Vranju.

Šta se nalazi u dosijeu  koji je otvorio Mašan Lekić pogledajte u novoj sezoni Dosije – Krvavi Balkan subotom od 20:00.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone