Donald produžio ugovor sa Zvezdom

16:32, 15.05.2017.
Thumbnail

Mičel Donald i Crvena zvezda obavezali su se na vjernost do kraja juna 2018. Veliko je pitanje, međutim, da li će zaista tako i biti.

Crveno-bijeli su iskoristili klauzulu iz ugovora sa holandskim vezistom i produžili ugovor, ali je zanimljivo da ne postoji precizno određena cijena po kojoj bi 28-godišnji fudbaler mogao da napusti klub, saznaje MONDO.

To nagovještava da je rukovodstvo kluba otvoreno za pregovore, ukoliko bude bilo ponuda tokom ljetnjeg prelaznog roka.

Bivši polaznik čuvene Ajaksove akademije u Zvezdu je stigao sredinom avgusta 2015. iz ruske Mordovije. Prvo na pozajmicu do zimske pauze, a onda je njegov ugovor otkupljen za 200.000 evra.

Donald je prošle sezone bio jedan od najvažnijih šrafova šampionskog tima, međutim, ove sezone igra ispod nivoa na koji je navikao navijače crveno-bijelih.

Generalni direktor Zvezdan Terzić nedavno je i sam rekao da kod Donalda, kao i kod Le Taleka i Ruiza, postoji zasićenje igranja u srpskom fudbalu i da postoji mogućnost da na ljeto napusti klub.

Vidjećemo da li će tako i biti ili je poslije najnovijih razgovora Donald možda pronašao motivaciju da ponovo zablista u crveno-bijelom dresu.

(Mondo.ba)