Đokić: Socijalisti će dobiti neuporedivo više glasova

21:46, 01.06.2018.
Thumbnail

Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je večeras da na svakim izborima ova partija dobija sve više glasova i da očekuje da će i na predstojećim opštim izborima u oktobru SP dobiti neuporedivo više glasova nego ranije.

Đokić je naveo da je SP partija koja je potrebna ovom društvu i da je sa socijalistima Srpska bolja i sigurnija, ali i da je vlast, "odnosno da su vlade u kojima su socijalisti uvijek dobre ili bolje vlade".

"Biće još i u većem obimu jer je našu partiju ojačalo dosta ljudi koji vjeruju u ideje socijalista i koji smatraju da na bazi takvih ideja društvo može biti stabilnije i još bolje", rekao je Đokić, obraćajući se okupljenima prilikom otvaranja kancelarije SP-a u Kotor Varošu i obilježavanja 25 godina djelovanja socijalista u toj opštini.

On je naglasio da SP ima izvanredne rezultate u oblasti porodice, omladine i sporta, te napomenuo da je prvi put u Srpskoj uveden materinski dodatak.

Đokić je naglasio da su značajni rezultati i u boračko-invalidskoj zaštiti, kao i da je doneseno još mnogo mjera u raznim oblastima koje su "upisane u program socijalista".

"I zato sam uvjeren da sva podrška koja do nas stiže nije iznuđena podrška, koja je nastala kao vid pritiska na ljude da nemaju drugog izbora, nego je to izraz iskrene podrške političkoj ideji koja na ovim prostorima traje više od jednog vijeka", naveo je Đokić.

On je naglasio da je SP na putu snažnog doprinosa, prije svega, zaštiti interesa srpskog naroda i nastanku i odbrani Republike Srpske, ali i putu na kojem su socijalisti poštovali i druge.

(Srna)