Dodik: Incko ostrašćen i odavno opredijeljen da radi plaćenički posao protiv Srba!

11:56, 17.07.2017.
Thumbnail

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je visoki predstavnik u BiH Valentin Incko ostrašćen i odavno opredijeljen da radi plaćenički posao protiv Srba i Republike Srpske.

"Ne znam otkud sad taj Incko!? Vjerovatno navratio u Sarajevo i, vidjevši šta bošnjački mediji pišu, požurio je da ih što prije podrži i ne pročitavši izjavu, i ne sagledavši kontekst u kome je data", rekao je Dodik na pitanje Srne da prokomentariše ocjenu Incka da predsjednik Srpske unosi strah među povratnike svojom navodnom izjavom o "okupaciji Drine".

Dodik je dodao da se visoki predstavnik, naravno, ni ovaj put nije izvinio za izjavu koja vrijeđa srpski narod i Republiku Srpsku, napominjući da je Incko svoj odnos prema srpskom narodu i Srpskoj pokazao time što nikada nije došao u Bratunac da izrazi pijetet srpskim žrtvama u srednjem Podrinju.

"Zbog toga ne vrijedi komentarisati ostrašćenog i davno već opredijeljenog Incka koji radi svoj plaćenički posao protiv Srba i Republike Srpske", zaključio je Dodik.

(Srna)