Direktor Ikee: Planiramo da dugo ostanemo u Srbiji

Autor Aleksandar Stijaković, ATV

Objavljeno: 14:07, 08.08.2017

Generalni direktor kompanije Ikea za jugoistočnu Evropu Stefan Vanoverbeke rekao je da Ikea planira dugo da ostane u Srbiji.

Dva dana uoči otvaranja svoje prve robne kuće u Srbiji, prvi Ikein katalog proizvoda ugledao je svjetlost dana. On je izjavio da će robna kuća u Beogradu, koja će biti otvorena 10. avgusta, biti 400. robna kuća Ikee u svijetu.

Robna kuća Ikea “Beograd Istok” kod Bubanj potoka danas je “otvorila vrata” za predstavnike medija, uoči zvaničnog početka rada 10. avgusta.

“Drago nam je što ste došli u tolikom broju, čekamo dugo na otvaranje robnu kuće u Beogradu i jako smo uzbuđeni, ovdje smo da ostanemo mnogo godina”, naglasio je Vanoverbeke na prezentaciji Ikee toko švedskog doručka za predstavnike medija. Kako je rekao, Ikea je odgovorna kompanija koja želi da ponudi veliku vrijednost po niskim cijenama. Vanoverbeke je rekao da imaju fantastičan tim zaposlenih i da je inspiracija te kompanije kultura siromašnog regiona Smaland čiji je najvažniji dio zajedništvo. Ikea je prisutna u 49 zemalja svijeta i ima više od 180.000 zaposlenih.

(Tanjug)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone