Derbi kola: Borac gostuje na "Grbavici"

20:36, 11.08.2017.
Thumbnail

Pet vezanih poraza fudbaleri "Borca" imaju na sarajevskoj "Grbavici", a pred novi duel starih rivala, iz crveno plavog tabora poručuju da je vrijeme da se na tu seriji stavi tačka. Trener "Borca," Željko Vranješ put Sarajeva vodi sve raspoložive igrače od kojih očekuje da u jednom od najvećih derbija bh fudbala pakažu sav svoj igrački potencijal i da se u Banjaluku vrate sa bar jednim osvojenim bodom.

"Ulogu favorita prepuštamo domaćinu, ali to ne znači da tamo idemo sa bijelom zastavom. Pozitivan rezultat za nas je da se kući vratimo neporaženi", rekao je trener FK Borac Željko Vranješ.

"Mi znamo ko smo i šta smo, ne treba da se plašimo. Idemo da odigramo hrabru utakmicu i ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice mislim da rezultat neće izostati", rekao je Nemanja Janičić, FK "Borac".

Na "Grbavici" ne kriju da nisu zadovoljni početkom nove premijerligaške sezone. Rezultati su daleko bolji od igre. Trener "Željezničara" Admir Adžem pred dolazak "Borca" imao je samo riječi hvale za protivnika, ali poručuje da bodovi ostaju u Sarajevu.

"Borac je novi u ligi, imaju dobro atmosferu. Grad se podigao i to je lijepo. Ipak, mi imamo dobra rješenja koja mogu odgvoriti zadatku da se dođe do cilja, a cilj je da osvojimo nova tri boda", rekao je trener FK "Željezničar" Admir Adžem.

Adžem će moći da računa na novopridošlog Sašu Kajkuta, doć će u "Borcu" biti lišeni pomoći Branka Ojdanića koji će dvoboj na "Grbavici" propustiti zbog crvenog kartona iz prošlog kola.