Demi Mur u vezi sa 30 godina mlađim muzičarem

Autor Aleksandar Stijaković, ATV

Objavljeno: 14:55, 06.01.2018

Prema pisanju američkih medija, čuvena glumica Demi Mur je već osam mjeseci u tajnoj vezi sa pjevačem Nik Džonasom.

Portal “Radar onlajn” tvrdi da se 55-godišnja glumica Demi Mur i 25-godišnji muzičar Nik Dožnas viđaju od maja.

Iako je velika razlika u godinama između njih, što je šokantno mnogima, i Demi i Nik su ranije bili u vezama sa osobama koje nisu njihovih godina.

“Demina ćerka Rumer zna da njenu majku privlače mlađi muškarci, te je shvatila da od kada je Nik sam i ima iskustvo sa starijim ženama, bio bi idealna prilika za nju”, tvrdi izvor blizak glumice, aludirajući na to da ih je upoznala njena ćerka.

Nik je do sada bio spajan sa Kejt Hadson (38), i austrijskom pjevačicom Deltom Gudrem (33).

Demi je bila udata za Eštona Kučera, koji je čak 16 godina mlađi od nje. Nakon razvoda, povezivali su je sa 31-godišnjim rokerom Šon Fridejom i trgovcem umjetnina Vitom Šnabelom.

Izvor je otkrio za “Radar onlajn” da Demi i Nik pokušavaju svoju vezu da održe u tajnosti, a da su se do sada viđali u prijateljevom stanu u Los Anđelesu.

“Demi ne želi više javno ponižavanje, nakon što ju je “šutnuo” Ešton. Nik je njen najmlađi dječko, ali jedan od najzrelijih sa kojima je ikada bila,”, naglasio je.

Do sada se Nik i Demi nisu oglašavali u medijima, te nisu ni potvrdili ni demantovali romansu, a mnogi korisnici društvenih mreža su ih osudili zbog ove romanse, ali im i predvidjeli brz raskid.

(B92)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone