CSI Las Vegas

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 11:23, 19.04.2018

Od ponedjeljka do četvrtka u 23:20 u programu ATV-a gledajte 15. sezonu izvrsne američke serije koja je postigla svjetski uspjeh osvojivši tokom godina više od 63 nagrade i 120 nominacija, među kojima su 6 Primetime Emmy-ja, 6 nominacija za Zlatni globus te niz uglednih nagrada.

Četvrtak 19.04.2018. u 23:20
Ep.11, sezona 15

Istraga smrti žrtve saobraćajne nesreće vodi ekipu u svijet aeronautike.

U gradu kocke i zabave, koji živi danonoćno, kriminal nikada ne spava. Las Vegas je grad instant-uspjeha, prepun igara na sreću za one naivne i srećne, prepun posjetilaca koji su laka meta različitih vrsta lopova, uvjerenih da je Las Vegas meka kriminala i da nikada neće biti uhvaćeni.

Na njihovu nesreću, u Las Vegasu postoji kriminološka laboratorija sa odličnim rezultatima u rješavanju zločina. Nju sačinjavaju manje poznati heroji koji rade na mjestu zločina – forenzičari. Ljudi čiji posao traje 24 časa, 7 dana u nedjelji, pronalaze dokaze iza žute policijske trake, ili sa mjesta gdje ih, naizgled, nije ni bilo. Oni su ti koji skupljaju na prvi pogled nevažne djeliće slagalice kako bi uspjeli u cjelosti da je slože. Tako pomažu u hvatanju počinioca zločina.

“CSI: Las Vegas” je prvo i originalno izdanje kriminalističke drame o rješavanju zločina forenzičnim procedurama. Serija prati slučajeve grupe forenzičara, koji uz pomoć najsavremenije tehnologije pronalaze presudne dokaze na neočekivanim, ponekad potpuno bizarnim mjestima. Serija je utrla put svojim nasljednicima i stvorila svjetski fenomen franšize CSI-a, koja uključuje CSI: Miami i CSI: NY.

Sve su tri serije najgledanije u svojim terminima i nalaze se među prvih deset svih dramskih serija na američkim televizijama. Serija se prikazuje u velikom broju zemalja svijeta, gdje takođe imaju rekordnu gledanost.

U Las Vegasu, gradu lažnih nada ništa nije onako kako se čini, na malo stvari možete računati, ali na jednu uvijek – CSI tim.

CSI Las Vegas gledajte na Atv-u od ponedjeljka do četvrka od 23:20.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone