CSI Las Vegas

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 8:45, 01.01.2018

Od ponedjeljka do četvrtka u 23:20 u programu ATV-a gledajte 15. sezonu izvrsne američke serije koja je postigla svjetski uspjeh osvojivši tokom godina više od 63 nagrade i 120 nominacija, među kojima su 6 Primetime Emmy-ja, 6 nominacija za Zlatni globus te niz uglednih nagrada.

Ponedjeljak 30.04.2018.
Sezona 15 Epizoda 16

Tim forenzičara istražuje slučaj kromirane žrtve i starog Rolls Roycea.

Utorak 1.5.2018.
Sezona 15 Epizoda 17

U predzadnjoj epizodi sezone forenzičari istražuju ubistvo povezano s otmicom dvije tinejdžerke. Lisa Rinna gostuje u ulozi Tori Nolan, supruge direktora laboratorija u San Diegu.

Srijeda 2.5.2018.
Sezona 15 Epizoda 18

Vrijeme je za konačni obračun sa ubicom iz Gig Harbora koji napokon otkriva svoje motive. Nick Stokes donosi odluku koja će uticati na budućnost tima…

U gradu kocke i zabave, koji živi danonoćno, kriminal nikada ne spava. Las Vegas je grad instant-uspjeha, prepun igara na sreću za one naivne i srećne, prepun posjetilaca koji su laka meta različitih vrsta lopova, uvjerenih da je Las Vegas meka kriminala i da nikada neće biti uhvaćeni.

Na njihovu nesreću, u Las Vegasu postoji kriminološka laboratorija sa odličnim rezultatima u rješavanju zločina. Nju sačinjavaju manje poznati heroji koji rade na mjestu zločina – forenzičari. Ljudi čiji posao traje 24 časa, 7 dana u nedjelji, pronalaze dokaze iza žute policijske trake, ili sa mjesta gdje ih, naizgled, nije ni bilo. Oni su ti koji skupljaju na prvi pogled nevažne djeliće slagalice kako bi uspjeli u cjelosti da je slože. Tako pomažu u hvatanju počinioca zločina.

“CSI: Las Vegas” je prvo i originalno izdanje kriminalističke drame o rješavanju zločina forenzičnim procedurama. Serija prati slučajeve grupe forenzičara, koji uz pomoć najsavremenije tehnologije pronalaze presudne dokaze na neočekivanim, ponekad potpuno bizarnim mjestima. Serija je utrla put svojim nasljednicima i stvorila svjetski fenomen franšize CSI-a, koja uključuje CSI: Miami i CSI: NY.

Sve su tri serije najgledanije u svojim terminima i nalaze se među prvih deset svih dramskih serija na američkim televizijama. Serija se prikazuje u velikom broju zemalja svijeta, gdje takođe imaju rekordnu gledanost.

U Las Vegasu, gradu lažnih nada ništa nije onako kako se čini, na malo stvari možete računati, ali na jednu uvijek – CSI tim.

CSI Las Vegas gledajte na Atv-u od ponedjeljka do četvrka od 23:20.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone