Crna ruža

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 13:47, 01.07.2017

Serija “Crna Ruža“ ponovo na programu ATV- a

“Crna ruža” je priča o ženi koja se ponovno rađa i počinje život iznova u jednom udaljenom mjestu.

Pobijediti laži iz prošlosti, suočiti se sa samoćom i krenuti iz početka, glavna je okosnica ove uzbudljive serije koju možete pratiti na ATV-u.

Serija čija se radnja odvija u Halfetiju kraj Šanliurfe, priča je o dva zaraćena brata i ženi koja s otkrivenom istinom mora nastaviti svoj život. Najstariji sin u porodici Kendal uvijek je bio ljubomoran na svog mlađeg brata Murata, i njegova je jedina želja biti jedini nasljednik i vođa porodice. Međutim, Kendal nema sina koji bi mogao produžiti njihovu lozu.

Njegov brat Murat ima četvero djece. On skriva veliku tajnu od njegove žene Ebru koja misli da je njen prvorođeni sin mrtav. Ona je daleko od sela i tamošnje tradicije.

Jednog dana Ebru dobija vijest da se njen muž izgubio na rijeci Eufrat u Šanliurfi. Tada se cijeli njen život mijenja i ona se sama mora suočiti sa istinom. Zaglavljena je između prve supruge svog muža, djeteta za koje je mislila da ga je izgubila, ubice svog muža, njegovog brata Kendala i svojih kćeri koje su revoltirane. Murat je izgubio sav njihov posjed, založio ga i bankrotirao. Ebru je ostavljena sama, bez novca, u svijetu laži.

Žena koja nikad nije napuštala zidove svoje rezidencije i muškaraca  koji  je ostavio da živi u laži. Ona je potpuno sama i sada se mora boriti za sve to što je izgubila. Mora se zauzeti za svoju djecu i početi sve ispočetka u jednom udaljenome mjestu.

Ebru kasno shvata da je njen muž jedna velika laž. Ali i “istina” će je skupo koštati.

Hoće li Murat biti pronađen? Hoće li Ebru uspjeti saznati što se zapravo dogodilo Muratu? Sad je život poziva na borbu za sve ono što je izgubila. Jedino što joj presotaje je da se drži čvrsto na nogama zbog svoje djece i da krene iz početka.

Seriju “Crna ruža” na programu ATV-a gledajte svaki radni dan od 09:00 časova.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone