Ceca: Možda se opet udam, ali bih tražila predbračni ugovor

Autor Milan, ATV

Objavljeno: 14:29, 13.01.2018

Svetlana Ceca Ražnatović kaže da bi sigurno tražila od muža da potpiše predbračni ugovor kad bi odlučila da se uda po drugi put.

Pjevačica ne bježi od mogućnosti da ponovo stane na ludi kamen, ali ističe da će zauvijek svoje muškarce kriti od medija. Naglašava da bi sudbonosno “da” izgovorila i bez vjenčanice, jer ju je dosad nosila nebrojeno puta.

Nedavno ste za potrebe snimanja spota za pjesmu “Lažov notorni” ponovo obukla vjenčanicu. Misliš li da ćeš je možda nekad ponovo nositi, ali zvanično?

“Ponekad pomislim da sam ja žena koja je najviše puta u životu obukla vjenčanicu zbog raznih slikanja i snimanja. Ta haljina mi nije preduslov za nešto bitno kao što je vjenčanje. Imala sam svoju svadbu, doduše u prošlom vijeku, tačnije 1995. godine, i sada zaista ne razmišljam o takvom činu. Makar ne u nekoj bliskoj budućnosti”, rekla je Ceca.

Folk pjevačica tvrdi da što se udaje tiče ne može da kaže da se to nikada neće ponoviti.

“Nikad ne reci nikad. Ovog momenta nemam nikakvih težnji prema bilo kakvom vjenčanju. Organizovala sam život onako kako želim da ga živim. Imam dvoje odrasle djece, uživam, radim, sve mi je potaman”, navodi pjevačica.

Ceca je uvijek punila novinske stupce kada su u pitanju njeni partneri ili se bar spekulisalo o tome ko bi oni mogli da budu. Upravo zbog toga se trudi da prikrije svoje veze.

“Partner koji bi izašao sa mnom u javnost treba da bude svjestan ko sam. Nisu svi ljudi spremni na javni život i ja to potpuno razumijem. Javni život je moj izbor, tako da ću se svakako truditi da tog pravog maksimalno sačuvam za sebe”, rekla je Ceca.

Ražnatovićeva se osvrnula na tračeve da su se njena ćerka Anastasija i Luna Đogani posvađale zbog dečka.

“Nije tačno da su se njih dvije posvađale oko dečka! Prosto su se udaljile”, kaže pjevačica.

Pjevačica je skoro imala zdravstvenih problema zbog čega je opet bila meta javnosti.

“Sjajno sam, odlično se osjećam. Imala sam samo hormonalni disbalans, koji sam dovela u red i sada je sve u redu. To se dešava ženama. Nije ništa novo i strašno”, rekla je Svetlana Ceca Ražnatović.

(novosti)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone