Catrin Noise objavila spot za pjesmu “Told You Once” VIDEO

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 18:11, 16.03.2017

Nakon spotova za pjesme “Cold Weather”, “Our Little Girl” i “Destiny”, banjalučka kantautorka Catrin Noise, povodom deset godina bavljenja muzikom, daje vizuelni identitet i pjesmi “Told You Once” sa albuma “Out”, samostalno objavljenog 2011. godine.

Catrin - ToldYou1

Pjesma “Told You Once” ispituje međuljudske odnose, otuđenje, strah od iskrenosti i otvorenosti da ne bismo bili povrijeđeni. Istovremeno postoji želja da se stupi u kontakt sa drugom osobom, što dovodi do nemoguće pozicije. Video prati ovaj apsurd i stoga je u njemu primijenjen nadrealistički pristup. Slučajni izbor predmeta ostavlja utisak nepovezanog, ali svaki kadar zapravo može da funkcioniše kao priča i da se razvije u zaseban svijet.

Catrin - ToldYou

Od prve pjesme koju je napisala, “Cold Weather”, nastale prije deset godina, Catrin Noise govori o potrebi za promjenom postojećeg stanja, bilo emotivnog, društvenog ili duhovnog, pa prvi album nosi naziv “Out”.

“Our Little Girl” je pjesma nastala u sjećanje na drugaricu Jasminu, iz emocionalne borbe da se pojmi iznenadan prestanak čovjekovog života. “Destiny” je pjesma o svima koji su u svojim sredinama sputani, a pokušavaju u njima da stvaraju i ostvaruju se. Catrin Noise namjerava da uradi spotove i za ostale pjesme sa albuma, ali u planu je i novo izdanje, koje je u pripremi.

omot1

Na albumu “Out” nalaze se autorske pjesme Catrin i VT (aka Plavi podrum), a VT potpisuje i produkciju svih pjesama. Singl “Remember” objavljen je 2014. godine u izdanju net-label izdavačke kuće “Fwonk*” iz Velike Britanije. Pjesma “Ruke” je singl nastao 2016. u saradnji benda Akoben Electric i Catrin Noise.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone