Burno u bilećkom parlamentu, uvrede i niski udarci na sve strane

Autor Aleksandar Stijaković, ATV

Objavljeno: 22:13, 20.02.2018

Uvrede i niski udarci u bilećkom parlamentu pljuštali su puna tri sata. Opozicija je zaratila između sebe a ni većina više nije stabilna pa je današnje zasjedanje prekinuto već na prvoj tački.

Predsjednik skupštine SNSD-ov Blažo Vujović podnio je ostavku.

“Pa ja sam naveo i u samoj ostavci, znači vidimo da skupština već odavno ne radi po planu i programu, nije stvorila zacrtane planove i normalno je da ja trebam podnijeti ostavku”, rekao je Blažo Vujović, predsjednik Skupštine opštine Bileća.

SNSD-ovi koalicioni partneri do danas nisu dobili šta su tražili. Klub odbornika „Za Bileću“ jasno i glasno je najavio izlazak iz vlasti.

“Ako činimo skupštinsku većinu onda da imamo i određena prava i da nas gospoda iz SNSD-a uvažavaju onoliko koliko smo zaslužili baveći se i politikom, a zaslužili smo prije svega kao ljudi”, rekao je Slavko Dangubić, odbornik DNS-a.

Skoro svaka stranka danas je imala svoj prijedlog dnevnog reda. Neki su tražili da raspravljaju o parama neki o funkcijama a neki o lošem kvalitetu vode. Ipak zbog raskola na svakoj strani nijedan prijedlog nije usvojen.

“Najveći kamen spoticanja su nepodjeljene funkcije u opštini Bileća i pojedinci koji prave jednu ružnu i prljavu igru koji glume da rade dobro Bileći a u stvari ne radi se, nego su to sve lični interesi”, kazao je Dragan Babić, odbornik SRS RS.

“Kako riješiti ovu situaciju, Ponovnim izborima treba riješiti ovu situaciju, to je najregularnije sigurno”, smatra Miodrag Uljarević, odbornik SDS-a.

Kada će bilećki parlamentarci ponovo u klupe niko ne zna a čini se da nikoga i ne zanima. Bilećki parlament u ovom sazivu nije usvijo skoro ni jedan važan opštinski dokument ali jeste promjenio tri predsjednika a uskoro će u fotelju sjesti i četvrti.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone