Blizanci zaprosili bliznakinje, svadba istog dana VIDEO

11:14, 02.03.2018.
Thumbnail

Iako zvuči kao radnja iz nekog kič ljubavnog filma, ali za četvoro mladih to je stvarnost.

Par jednojajčanih blizanaca oženiće svoje djevojke koje su takođe bliznakinje, i to na zajedničkoj ceremoniji, nakon što su ih istovremeno i zaprosili.

Džoš i Džeremi Salejrs upoznali su Britani i Brijanu Din 2017. godine na Festivalu blizanaca u gradu Tvinsburg u Ohaju. To je inače najveće godišnje okupljanje blizanaca na svijetu, piše “The Independent”. Braća imaju 34 godine, a sestre 31. Kažu, privlačnost koja se javila bila je gotovo trenutna.

Britani je zapazila dva brata u daljini i odmah je rekla sestri da je vidjela „najzgodnije muške blizance“. Sljedećeg dana sestre su srele Slajerove u hodniku hotela. Odmah su počeli da pričaju o životu jednojajčanih blizanaca.

Svako od njih četvoro osjetio je privlačnost prema svom budućem partneru, Džoš prema Britan, dok je Brijana opisala trenutak kao jedan od magičnih u kojem se sve kreće usporeno, kao u filmu.

Osim dosad navedenih podudarnosti, zanimljivo je još da su se pravilno uparili stariji i mlađi: tako su Džeremi i Brijana rođeni prvi, a Džoš i Britani drugi.

Osim toga, Džoš tvrdi da se on i brat nikad ne bi oženili drugačije osim bliznakinjama. Momci su zaprosili djevojke zajedno, snimajući dokumentarac. Naravno, svi su nosili identičnu odjeću. Duplo vjenčanje biće održano u avgustu.

(CDM)