Blicnetu dodijeljeno prestižno priznanje “ICERTIAS Customers’ Friend”

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 12:33, 25.04.2017

Kompaniji Blicnet iz Banjaluke, kao prvoj telekom kompaniji u BiH, potvrđen je čuveni status „Prijatelja korisnika” i partnerstvo u prestižnom certifikacijskom programu „Customers’ Friend”.

Poznati program „Prijatelj korisnika – Customers’ Friend” sprovodi međunarodna certifikacijska kuća ICERTIAS i pristup ovom programu povjerava kompanijama koje svojim korisnicima pružaju najbolje korisničko iskustvo na tržištu.

Da bi pronašli partnera koji ispunjava ovaj visoki standard, certikacijska kuća ICERTIAS sprovela je niz istraživanja prema međunarodno istraživačkim standardima i detaljno analizirala poslovanje i zadovoljstvo korisnika kvalitetom usluga na teritoriji BiH.

Istraživanje je bilo usmjereno na zadovoljstvo korisnika kvalitetom usluga, proizvoda i servisa, na kvalitet komunikacije sa korisnicima, na ocjenu imidža, kao i finansijske pokazatelje. Na osnovu izvrsnih rezultata, telekom kompaniji Blicnet ponuđen je status partnera u ICERTIAS Customers’ Friend programu.

Kompanija Blicnet prihvatila je partnerstvo i sa ICERTIAS-om potpisala deklaraciju o pristupu u ICERTIAS Customers’ Friend program. Time je Blicnet postao prvi licencirani telekom korisnik crvenog stilizovanog znaka u obliku dijamanta sa sloganom „Jer mi poštujemo svoje korisnike”.

Ovim priznanjem još jednom je potvrđen kvalitet Blicnet usluga i servisa, kao i predan odnos prema korisnicima.

Informacije o Blicnetu i pristupu u ICERTIAS Customers’ Friend program možete pročitati i na www.blic.net.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone