Bartra planira vjenčanje sa španskom novinarkom

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 15:13, 12.04.2017

Povrijeđeni fudbaler Borusije uveliko planira vjenčanje sa španskom novinarkom. Bartra je u vezi sa Melisom Himenez već tri godine i imaju dvogodišnju ćerku.

Kao što je poznato, nedugo poslije bombaškog napada u Dortmundu defanzivac Borusije Mark Bartra operisao je ruku zbog povreda nastalih od eksplozije.

Nesrećni Španac je najgore prošao u autobusu Milionera koji je očigledno bio meta napada, taman kada mu je u životu sve krenulo.

Ustalio se u postavi Borusije i napokon dobio priliku da u kontinuitetu igra fudal, dok mu je na porodičnom planu još bolje išlo.

Bartra je već tri godine u vezi sa atraktivnom novinarkom Melisom Himenez s kojom ima dvogodišnju ćerku, a par treba da se vjenča za mjesec i po dana. Tačnije – u junu, nedugo poslije završetka sezone.

Kako njemački mediji prenose, Melisa je putem medija čula o eksploziji i ”brzinom munje” se pojavila u bolnici gdje je njen dragi smješten.

Naravno, uz njega su bili roditelji kao i brat blizanac Erik koji je, takođe, igrao u mlađim kategorijama Barselone. Kluba gde je Bartra i ponikao.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone