Banjaluka: Dvojica mladića pretukla taksistu!

Autor Milan, ATV

Objavljeno: 13:37, 19.05.2017

POVEZANE VIJESTI

Dvojica mladića pretukla su jutros banjalučkog taksistu čiji su inicijali M.D. (ime poznato redakciji), potvrđeno je ATV-u. U napadu su učestvovali mladići inicijala M.M. i B.Z.

Napadnuti taksista radnik je Bel taksija. Kako je potvrđeno ATV-u, poziv za vožnju služba je dobila jutros oko 8:30 , a traženo je da se putnici prevezu do lokacije na Starčevici.

Za vrijeme vožnje mladići su zatražili da taksista prati određeni automobil koji se pojavio na cesti, što je on i uradio.

Kada je, ispričano je ATV-u, stao na crveno svjetlo na semaforu na Bulevaru Živojina Mišića mladići su tražili da nastavi vožnju, što je taksista odbio.

Taksista je, saznaje ATV, pitao mladiće imaju li novac da plate vožnju , na šta su oni odgovorili da nemaju. Taksista je potom stao pred kapijom banjalučkog kampusa.

Jedan od mladića našao je flašu te udario taksistu u glavu. Kako bi se spasao, taksista je koristio suzavac kojim se odbranio.

Uskoro su na lice mjesta stigli i policija i hitna pomoć. Vozač taksija prebačen je na Hirurgiju gdje su mu sanirane povrede, a , kako je rekao, na glavi zbog zadobijenih povreda  ima i dvije kopče.

Kako je ATV-u potvrđeno u policiji, prijavu o fizičkom obračunu tri lica u ulici Bulevar Petra Bojovića dobili su u 8:55.  Na lice mjesta stigli su policajci Policijske stanice Centar i Policijske stanice za intervencije. Prema navodima policije, protiv mladića M.M. i B.Z. biće pokrenut izvještaj o počinjenom prekršaju narušavanja javnog reda i mira.

(ATV)

 

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone