Banjalučkoj pivari Plaketa Grada

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 15:50, 24.04.2017

Mjesec april i 2017. godina ostaće upamćeni u Banjalučkoj pivari kao izuzetno važni, zato što je povodom obilježavanja Dana Grada, Grad Banjaluka ovoj kompaniji dodijelio Plaketu Grada za poseban doprinos.

“Naći se na spisku odabranih i nagrađenih u ime Grada Banjaluka znak je da smo već 144 godine na ispravnom putu na kojem, gradeći sebe, gradimo i poslovno okruženje grada, ali i doprinosimo razvoju kulture, umjetnosti, muzičkog stvaralaštva i sporta, i baš zbog toga nam je ova plaketa izuzetno važna,” istakao je Nikolas Peni, generalni direktor Banjalučke pivare.

Plaketa Grada je dodijeljena u subotu, 22.4. na Svečanoj akademiji povodom obilježavanja Dana Grada i to je ujedno bila i prilika da predstavnici Banjalučke pivare sa ostalim dobitnicima razmijene iskustva i još jednom zajedno potvrde da je Banjaluka grad u kojem je lijepo živjeti, raditi i učestvovati u građenju zajednice.

Banjalučka pivara nastaviće da razvija svoje prodajne i proizvodne kapacitete, ali i da ulaže u grad Banjaluku i cijelu Republiku Srpsku, BiH, jer povjerenje koje svakodnevno dobijaju od svojih potrošača to zahtjeva od njih.

Od svog osnivanja, orijentisani su na zadovoljavanje potreba svojih potrošača, i jedan od ciljeva jeste stvaranje povoljne poslovne klime za više od 250 radnika koje zapošljavaju, kao i nekoliko stotina dobavljača sa kojima posluju. Podržavajući više od 400 društveno odgovornih aktivnosti na godišnjem nivou, Banjalučka pivara potrebe lokalne zajednice postavlja kao jedan od najviših prioriteta poslovanja.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone