Bajkeri dijelili paketiće FOTO

16:10, 30.12.2017.
Thumbnail

Pedesetak bajkera iz Moto kluba "Otpisani" i ljubitelja motora prodefilovalo je danas ulicama Prijedora i mališanima darovalo novogodišnje paketiće.

Član ovog kluba i jedan od inicijatora akcije Goran Vranješ novinarima je rekao da je ova aktivnost prijedorskih bajkera već postala tradicija i da godinama na motorima, odjeveni u kostime Djeda Mraza uveseljavaju mališane u gradu.

Приједор - бајкери у акцији подјеле пакетића

"Ove godine smo podijelili više od 500 paketića, a sve što smo željeli zauzvrat bio je osmijeh mališana", rekao je Vranješ.Приједор - бајкери у центру града

Kolega bajker Slavko Vrućinić dodaje da su paketiće kupili od prikupljenih dobrovoljnih priloga iz vlastitih redova, a u tome su imali i pomoć lokalnih privrednika privrženih motorima sa željom da podrže ovu akciju.Приједор - бајкери

"Paketićima smo obradovali i 15 mališana koji se trenutno liječe na Odjeljenju pedijatrije u našoj bolnici", istakao je Vrućinić.

Uz zvuke motora bajkeri su došli, a tako i otišli, i prolaznicima u pješačkoj zoni uljepšali ovaj sunčani pretpraznični dan.

(Srna)