ATV na “PRO PR” konferenciji u Hrvatskoj

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 13:11, 08.04.2017

Petnaesta “PRO PR” konferencija koja se održava u Tuhelju u Hrvatskoj, okupila je više od 200 PR praktičara iz svih republika bivše Jugoslavije, među kojima su i predstavnici ATV-a.

Učesnici konferencije koja traje od 6. do 9. aprila, će imati priliku da slušaju predavanja regionalnih i svjetskih stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću.

Neki od njih su Džon Šild, direktor komunikacija u BBC-u, Peter Thir iz “Austrian Airlines-a”, Goran Pivarski iz “Microsofta”, Kristijan Špar, iz “Konrad Adenauer Stiftunga”, i mnogi drugi.

Na trodnevnoj konferenciji, učesnici će imati priliku da čuju iskustva i znanja iz oblasti korporativnog, kriznog i medijskog komuniciranja, da nauče nešto više o prilagodjavanju poslovanja digitalnoj eri i borbi sa rastućim populističkim tendencijama.

Ideja organizatora je da stručnjaci iz odnosa s javnošću u pokretu razmjenjuju ideje, šire poznanstva i dijele vještine i znanja iz oblasti svog poslovanaja.

U okviru “PRO PR” konferencije dodjeljuje se i nagrada, “PRO PR World”, čiji je ovogodišnji dobitnik Ratko Kovacević, PR Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone