Apostrof

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 11:30, 23.02.2018

U novom Apostrofu saznajte:

Pod lupom parlamentaraca revizorski izvještaji sa rezrevom – Ko će snositi odgovornost za nepravilnosti i zloupotrebe u zajedničkim institucijama?

Istražna komisija Doma naroda BiH o radu Ministarstva inostranih poslova – Kakav je spoljnopolitički status BiH?

Da li je BiH najbjednija zemlja u Evropi?

Vedran Škoro će ugostiti:

1. Milicu Marković – poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu PSBIH

2. Momčila Novakovića – poslanika PDP-NDP u Predstavničkom domu PSBIH

3. Sadika Ahmetović – poslanika Nezavisnog bloka u Predstavničkom domu PSBIH

4. Maria Karamatića – hrvatskog delegata u Domu naroda PSBIH

Pratite Apostrof danas od 20:00.

Politički talk show „Apostrof“ 6.sezonu zaredom, objektivno, nepristrasno, dinamično, ali pomalo i provokativno apostrofira teme, događaje i priče koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Osim političkih tema i spornih pitanja u BiH i regionu, u fokusu Apostrofa su osjetljive teme iz ekonomske i socijalne problematike. Sve aktuelne teme, bez obzira na njihovu osjetljivost i težinu, nalaze se na „meniju Apostrofa“, bez censure i autocenzure.

U novoj sezoni emisija je zadržala osnovni koncept debatne emisije, odnosno sučeljavanja različitih mišljenja 4 sagovornika. Svim sagovornicima, bez privilegovanih, omogućen je prostor da kažu svoj stav i to „Apostorof“ i čini prepoznatljivim ne samo na našim prostorima, već i u regionu. Svoje učešće u emisiji rado uzimaju i brojne istaknute ličnosti iz regiona, kako iz Beograda, tako i Zagreba i drugih dijelova bivše Jugoslavije.

U službi javnosti, sa svim društvenim temama koje su od značaja za život građana na ovim prostorima, Apostrof možete gledati i učestvovati sa svojim komentarima svakog petka od 20:00.

Očekujemo vaša pitanja, komentare i sugestije na telefon 051 348-232 , a SMS poruke možete slati tokom emisije na broj 091 610 102.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone