Apostrof – Ko se igra vatrom na Balkanu?

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 11:30, 20.04.2018

U novom izdanju “Apostrofa” saznajte:

♦ BH prijetnje- zašto se Izetbegović igra vatrom usred balkanskog bureta baruta?

♦ Može li Srbija da odoli pritiscima u političkom boju za Kosovo?

♦ Kako raketni obračuni u Siriji oblikuju nove odnose u svijetu?


Pratite “Apostrof” večeras od 20:00.

Politički talk show „Apostrof“ 6. sezonu zaredom, objektivno, nepristrasno, dinamično, ali pomalo i provokativno apostrofira teme, događaje i priče koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Osim političkih tema i spornih pitanja u BiH i regionu, u fokusu Apostrofa su osjetljive teme iz ekonomske i socijalne problematike. Sve aktuelne teme, bez obzira na njihovu osjetljivost i težinu, nalaze se na „meniju Apostrofa“, bez cenzure i autocenzure.

U novoj sezoni emisija je zadržala osnovni koncept debatne emisije, odnosno sučeljavanja različitih mišljenja 4 sagovornika. Svim sagovornicima, bez privilegovanih, omogućen je prostor da kažu svoj stav i to „Apostorof“ i čini prepoznatljivim ne samo na našim prostorima, već i u regionu. Svoje učešće u emisiji rado uzimaju i brojne istaknute ličnosti iz regiona, kako iz Beograda, tako i Zagreba i drugih dijelova bivše Jugoslavije.

U službi javnosti, sa svim društvenim temama koje su od značaja za život građana na ovim prostorima, Apostrof možete gledati i učestvovati sa svojim komentarima svakog petka od 20:00.

Očekujemo vaša pitanja, komentare i sugestije na telefon 051/348-232 , a SMS poruke možete slati tokom trajanja emisije na broj 091 610 102.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone