Ako sanjate jednu od ovih stvari, upoznaćete srodnu dušu!

12:56, 19.02.2018.
Thumbnail

Snovi nam mogu otkriti sve i svašta, a kada je ljubav u pitanju - najavljuju skori dolazak prave ljubavi, ali i to da se trebate riješiti nekih loših osobina kako bi ljubav mogla da pronađe put do vas.

Ako sanjate nešto od ovih pet stvari, to može da znači da ćete se uskoro zaljubiti u nekoga savršenog za vas:

1. Lutku

Ako sanjate da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život. Ali, ako se u snovima igrate s lutkom, to znači da bi se uskoro s nekim mogli posvađati, prenosi portal Novi.

2. Golotinju

Ukoliko se u snovima skidate ili ste već sasvim goli, to otkriva da bi uskoro mogli nekoga da upoznate. To je neko ko će vam postati jako važan, pa čak i budući partner.

3. Posteljinu

Snovi o krevetu i posteljini pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Posebno je za novu ljubav dobro sanjati bijelu posteljinu.

4. Gustu šumu

Ako sanjate gustu šumu iz koje možete da pronađete izlaz, to je najava skorog dolaska srodne duše u vaš život. To otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. Ako sanjate da ne možete da pronađete izlaz iz šume, tada još nije došlo pravo vrijeme da upoznate nekoga.

5. Sjemenke

Kada su sjemenke u pitanju, može se dogoditi da sanjate sjetvu ili žetvu. Sjetva je dobar znak za ljubav, dok žetva nije - tada morate da se riješite nekih loših osobina kako bi prava ljubav pronašla put do vas. Inače, sjemenke su simbol plodnosti.

(Novi.ba)